Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Tibor Stílus Lapja

Kiegészítők, kellenek!

sapka  nyakkendő  sál  díszzsebkendő  trendhim.hu
Zseb, zsepi nélkül? Nem jó! 

   Amikor az első díszzsebkendőm megvettem, és beraktam a helyére, nagyon figyeltem, hogy skizofrén mód, kik figyelnek. Sokan voltak, sajnos. Még ma is sokan vannak, de már legalább nem néznek meg, mint egykor, hogy - „Ne már ki ez a majom?”. Megszokott lett, és egyre többen hordják velem együtt, sőt keresik azokat a helyeket, ahol jó minőségű valóban selyemből készül ez a kis kiegészítő. Ma egy ilyen igényes webshopot mutatok be nektek, de szerintem már többen vagytok, akik akár már vettek is ott egy – két dolgot, igy az már nem is ismeretlen terep.

sapka  nyakkendő  sál  díszzsebkendő  trendhim.hu
A Boho virágmintás zsebkendője, tiszta selyem. trendhim.hu

  A trendhim.hu számomra akkor jött a képbe, amikor ehhez a facebook oldalhoz csatlakozó blogot elindítottam az útjára, mert érdekelt, hogy nagyobb választékban - szín, forma -  hol lehet hozzájutni férfidivat kiegészítőkhöz. Nyakkendő, mandzsetta gomb, övek, vagy akár egy jobb és divatosabb mintázatú sapka. Láss csodát, beleakadtam egy magyar nyelvű, de nyugati minőségű (akkor ez még nagyin is számított) webshopba, ahol ez egyben ott volt. (Nekem akkor kicsit fura volt, hogy nyakkendőt rögzítő csipesz mekkora sztár volt náluk, holott épp akkor űzte el idehaza az outfitből a társadalom ezt a fura "bigyuszt". )

sapka  nyakkendő  sál  díszzsebkendő  trendhim.hu
Boho selyem nyakkendő, egy remek választás! 

   A webshopra a magas minőség volt jellemző, és ezt a mai napig tartják, és nem tréfálnak. Az idei évi sláger náluk a luxus kivitelezéssel és valóban kézzel készített selyem nyakkendők, és a hozzá illő, de színekben változatos zsebkendők Boho márka néven. A nyakkendő, és zsebkendő mellett nyaksál is megtalálható ezene a néven. A 100% selyem garantálja, hogy tényleg egyedi érzést és stílust kölcsönözz magadnak. Piszok szerencsém volt, hogy mázlistaként birtokosa lehetek egy nyakkendőnek, és díszzsebkendőnek ebből a kollekcióból, és mivel én ragaszkodom a nyakba tekert stílushoz, nem szégyellem viselni is.

sapka  nyakkendő  sál  díszzsebkendő  trendhim.hu
Az a bizonyos flat cap. Fawler.

   A másik nagy kínom, és hiátusom a sapkák területén jelentkezett, amikor idehaza akartam gyorsan, de jó áron, és naná színben érdekes flat cap -et beszerezni. És láss csodát, a Terndhim ebben is partnerem lett. Az olasz handmade, Fawler márkájú, Fido nevű bélelt, és minőségi sapkák ott vannak a webshop polcán. Nem azt mondom, hogy nem lenne árban alacsonyabb máshol, de ezt a minőséget csak itt kapod meg. Napi szinten hordom, viselem és hazudnék, ha panaszkodni kellene rá. Kora tavasszal és késő ősszel kiváló, és divatos megoldás főleg, hogy most megint trendi lett.

  A Fawler nem csak flat capban van otthon, de a fedora stílus is ott van a kínálatban. Őszi – téli vastagabb, és a tavasz – nyári szellősebb anyagokból és színekben. Sokan vagyunk, akik ódzkodnak a kalapoktól mert ódivatúnak tartják, pedig karaktert ad, és egyedi stílust kölcsönözhet, ha esetleg kicsit unalmasabb a szerkód. Persze ehhez a fejforma és egyéb kritériumoknak is teljesülnie kell, de ne aggódj, mert meg fogod találni a magadhoz illőt, vagy a fejed alakíthatod át. (Van erre is megoldás, de ez ne itt keresd!)

sapka  nyakkendő  sál  díszzsebkendő  trendhim.hu
Feldobja a megjelnést. trendhim.hu 

   Lényeg, ha egyszer a Trendhim oldalára tévedsz, szerintem nehéz lesz olyan dolgot taláni, amit nem rendelnél meg. Nehézzé teszi a dötésed, hogy nagy a választék, és szinte végtelen számú a lehetőség, a kiegészítőket keresel. A rendelés pedig hazai futárszolgálattal, és garanciák mellett teljesül, így még ha esetleg mégsem tetszik, vagy nem a méretedet kaptad, visszaküldhető. A képek bizonyítják, hogy én nem csalódtam bennük most sem, így bátran tudom javasolni.

sapka  nyakkendő  sál  díszzsebkendő  trendhim.hu
Utcai viselet Trendhimben. 

Barátsággal; 

Tibor 

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ötlet. Öt lett, de plusz még egy belefért.

    Leszögezném, hogy az érdekmentes karácsony híve vagyok, de ha már Jézuska is kapott mirhát, aranyat hat fazékkal, tömjént vasfazékkal, akkor mi sem mehetünk üres kézzel.ajándék ötletek  karácsony  nyakkendő  mobil  xiaomi kesztyűk  tsl10 kód  tslstyle  tiborstíluslapja

   Kész csoda, hogy még nem kaptunk teljes idegbajt. Hölgyek most hozzátok szólok (Urak is figyelni!), öt tipp mit ajándékozz, ha jót akarsz a párodnak. Nem csak azért mert önös érdek vezérrel, de az is. Ha én kapnék hasonló dolgokat, biztos boldog lennék a "pulykáskáposztáshalászlé" után, mellet, előtt. A felsorolás nem a teljesség igényével készült, de remek ajándékok, és persze nem a „kici óccó” fajtából!ajándék ötletek  karácsony  nyakkendő  mobil  xiaomi kesztyűk  tsl10 kód  tslstyle  tiborstíluslapja

   Első a borotva! Kapjon a férfiember egy jó akkus borotvát. Mindenki hasznát veszi, még az is, aki nem növeszt borostát, de trimmelni szeretné a haját. Egy korábbi írásomban már részleteztem, mire is jó ez a szerkezet, de itt most, mint ajándék funkcionáljon. Panasonic terméke mellé, és drága uraim, nem baj, ha ezt meg ti figyelitek, a párja egy multifunkcionális igazi női cucc a Panasonic termékei közül. Vág, nyír, borotvál és simogat. Kipróbáltuk, a lányom nagyon elégedett volt vele. Ámen!

 

ajándék ötletek  karácsony  nyakkendő  mobil  xiaomi kesztyűk  tsl10 kód  tslstyle  tiborstíluslapja
Panasonic - ER-GC71

ajándék ötletek  karácsony  nyakkendő  mobil  xiaomi kesztyűk  tsl10 kód  tslstyle  tiborstíluslapja
ES - ED96 - Női szem nem marad szárazon. 

   Második az ékszer! Vegyél a pasidnak karkötőket, ne egyet – egyet hanem legalább hármat, mert jól tudja váltogatni. Más kérdés, hogy a kis gyöngyök nem csak az esztétikai kérdést oldják meg, hanem az egyénisége mellé is választható. Kis zöld, vagy barna, vagy épp a vulkanikus fekete. Szép csomagolásban most a TSL kollekciójából.

 

ajándék ötletek  karácsony  nyakkendő  mobil  xiaomi kesztyűk  tsl10 kód  tslstyle  tiborstíluslapja
Kipp - kopp - T.S.L kollekció 

   Harmadik a fa csokornyakkendő. Tudom ez egy extrémitás, de hidd el kedves hölgyem, ha a párod meglátja, nem tud ellenállni neki. Buli, vagy épp egy jobb hely, vagy csak mert ki akar majd tűnni az átlagból, ez nyerő lesz számára. Én most ezt a hazai manufaktúrát ajánlom figyelmetekbe. Katt a piros betűkre! 

ajándék ötletek  karácsony  nyakkendő  mobil  xiaomi kesztyűk  tsl10 kód  tslstyle  tiborstíluslapja
Fa csokinyakik - ChariszM kollekció 

   Negyedik, snasszos, de a mobilteló. Tudom unalmas, meg valóban közhelyes dolog, sőt egy igazi macsó saját magát lepi meg ezzel. Viszont, ha beelőzhető, és jó helyhez fordulsz, lehet nyert ügyed lesz. Egy helyen olvastam, hogy a Xiaomi a szegény ember iPhone-ja. Nem hinném, mert tudásban egy – egy modellje, már rég megelőzte az almás dolgokat. Itt egy webshop ahol pontosan tudják minden porcikáját a mobilban, ha meg nem akkor is. Vissza fordítva a dolgot, drága uraim, elnyűtt dolog, de egy porszívó minden, de nem ajándék. Ez az okos porszívó viszont az. Ő addig dolgozik amig a kedvesedet, elvitted vacsorázni, szórakozni, moziba. Nem kell neki, és most legyünk nagyon egyenlőek, vagy nekünk ezt az unalmas tevékenységet elvégeznünk, ha a robot otthon dolgozik.

 

ajándék ötletek  karácsony  nyakkendő  mobil  xiaomi kesztyűk  tsl10 kód  tslstyle  tiborstíluslapja
A Mi (kis) robotunk. Robotol helyettünk. 

    Ötödik egy jó öltöny, ing, pulóver, cipő és minden más. Immár negyedik éve, hogy a partnerem a Digel Store Budapest, és egyre jobban és jobban megkedveltem, ezt az első pillantásra nagyon németes férfi ruházati márkát. Viszont az évek múlásával a barnd új arculatot kapott, és olasz dizájnerek keze munkája nyomot hagyott. Az anyaghasználat területén szintén nem csalódás, mert a műszál és a nagy mennyiségű elasztán már távol áll tőlük. Minőségi garancia a számos nagynevű anyaggyártó, mint a Reda, vagy a Cerutti. Amennyiben csak egy kis kiegészítő kell, akkor sem lesz csalódás, mert a nyakkendők és a díszzsebkendők számos változata vár rád. Kukkants be és ne maradj le semmiről, mert viszik, mint a zselés szalont.

 

ajándék ötletek  karácsony  nyakkendő  mobil  xiaomi kesztyűk  tsl10 kód  tslstyle  tiborstíluslapja
Ruhák közt, én is ott vagyok. (Gyakran!)

 

   Plusz egy a végére, egy jó kesztyű! Ide – oda, mert ez nem csak férfias ajándék lehet, közös öröm, egy finom bőr és ráadásul egyedi a kezeitek mérete alapján készült bőrkesztyű. A 1861 Pécsi Kesztyűmanufaktúra erre ad megoldást. Válassz gyorsan, és használd a TSL10 kódot a webshopjukban, és tíz százalék kedvezménnyel vihettek meg mindent. A képek magukért beszélnek!

 

ajándék ötletek  karácsony  nyakkendő  mobil  xiaomi kesztyűk  tsl10 kód  tslstyle  tiborstíluslapja
Nem csak az uraknak! Piros nem tilos.

    Ennyi jutott eszembe, de egyet soha ne feledjünk el, hogy ez az ünnep nem erről kellene, hogy szóljon, mert minden csak csalfa marketig fogás. A lényeg, hogy együtt és szeretve legyünk, mert hiába a legszebb ajándék, ha nem a szeretet lesz az első. Tudjátok;

„Legyünk hát jobbak, s higgyünk rendületlen, 
S ne csak így decemberben.”

Juhász Gyula (Karácsony felé – részlet )

Barátsággal: Tibor

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Kánikulai délután.

nyár  meleg öltöny  hőség  nyakkendő  blog origo reblog  fotó Galló  tiborstíluslapja  TSL tslstyle                                           (Nem reklám .... ! )

   Amikor erre a bejegyzésre gondoltam, a nyár már próbálgatta az emberi tűréshatárokat súrolni hőmérséklet tekintetében, és arra vágytam talpig öltönyben, hogy végre kicsomagolhassam magam én is . Mert ugye azért mi sem vagyunk hőálló azbesztből, és nem dolgozunk a kohó mellett úgy, hogy tudjuk feszegetni a határainkat. Csupán férfiak vagyunk akik – mert néha kell, és mert megkívánják tőlünk – munkaruha gyanánt öltönybe bújunk akkor is, amikor normális ember a pálmafák, vagy legalábbis a nádasok hűs közegébe bújnak el. Mi viszont erős jellememmel, és kemény elkötelezettséggel, álljuk az időjárás kemény kihívásait.  Mert, ahogyan a mondás is tartja, nem az a férfi, aki adja, hanem aki kapja. Mi meg kapjuk, nem kicsit.

nyár  meleg öltöny  hőség  nyakkendő  blog origo reblog  fotó Galló  tiborstíluslapja  TSL tslstyle
Itt ez nem a "példakép". (Fotó Galló)

   Ellenben hülyék azért nem vagyunk, tehát mi is keressük a megoldást arra, mi legyen ha már tombol a harminc fok feletti nap, és mintegy páncélos lovag mi mégis feszítünk, mert kell. Most jöjjön néhány tipp, mivel vészeld át a nyarat, ha nem vagy vizibicikli kölcsönző tulaja, vagy legalább is piros nacis tengeri mentő, David Hasselhoff, illetve  Spongya Bob kockanadrág. Vagy mindkettő.nyár  meleg öltöny  hőség  nyakkendő  blog origo reblog  fotó Galló  tiborstíluslapja  TSL tslstyle

   A meleg ellen a legjobb megoldás, ha az öltönyöd anyaga vékony és csak nyomokban tartalmaz, vagy egyáltalán nem is látott műszálat, leánykori nevén poliésztert. Legyen pamut, vagy len.  Ezek keveréke is jó megoldás. A műszál télen sem jó, de nyáron a leggonoszabb. A színek esetében keresd a világos tónusokat, tudva, hogy nem fogsz tömeg közlekedni, és kerülöd a padokat, még ha vonzó is lenne egy kis romantikához. A legjobb választás a fehér. Lehet világoskék, és persze sárga is. ( Bár tudom az nálunk a határeset kategória.) Azt is sejteni vélem, hogy most arra vártok mikor javaslom a jégakkut a testre erősítve, de szerintem komplikált lenne. Helyette a hűvös anyagokkal kell a megoldást megtalálni.

nyár  meleg öltöny  hőség  nyakkendő  blog origo reblog  fotó Galló  tiborstíluslapja  TSL tslstyle
Zakó a lényeg, a mellény elhagyható. ( FotóGalló)

  Mi legyen a zakó alatt? Ilyenkor jönnek a rövid ujjú ingek szakértői, és a szellősség mellett kiállva hangoztatják annak kényelmes viseletét. Szerintem kár vitatkozni erről, meggyőzni úgysem tudom azokat, aki fent nevezett, „valami” hívei. Azért szabadjon itt megjegyeznem, hogy amennyiben ellenállunk a titokzokni „bokavillantó” módjától, úgy nem ítéljük el, azokat a szőrös karokat, amelyek a zakó ujja alól kivillannak, egy kornyári napra eső „MLM értékesítő” konferencia eseményén. Egyezzünk ki abban, hogy számomra még mindig a zakóhoz az ing, hosszú ujjú. Viszont az ing minősége, lényeges, mert csakis pamutból lehet az anyaga, itt valóban tilos a műszál. Hidd el, higiénia szempontjából is, jobban jársz. Van két tábor, aki egymásnak ellentmondóan vallja a következőt: az ing alatt legyen alsó atléta, és van, aki ezt tagadva ellenzi annak nyári viseletét. Itt én az utóbbiak mellett vagyok, de mert télen sem kedvelem az ing alatti atlétát. Viszont ha a sivatag vándoraira gondolok, akik a legforróbb napon is réteges fekete hacukában járnak a melóba a tevén, elgondolkodom, hogy lehet benne valami mégis.

nyár  meleg öltöny  hőség  nyakkendő  blog origo reblog  fotó Galló  tiborstíluslapja  TSL tslstyle
Inges 

   Zokni, és annak hiánya nyári verőn. Fontos és minden szempontból megosztó kérdéskör ez is. Vannak már mindenre elszánt hívei a zokni nélküliségnek is. Én ebben a helyzetben azt javallom, hogy az öltöny esetében, még ha a legszebb loafer cipő is van a lábunkon, jobb, ha van egy titok zokni is rajta. Egyéb nem mokaszin jellegű cipők esetén, pedig kifejezetten ajánlom a hosszabb szárú  zoknit is. Lényeges, hogy nem a téli bundás kollekcióból valót és persze itt is a műszál kerülendő.

nyár  meleg öltöny  hőség  nyakkendő  blog origo reblog  fotó Galló  tiborstíluslapja  TSL tslstyle
Cipő és zokni 

  Mivel a mai blog az öltönyös megjelenés hőguta körüli hőmérséklet közeli állapotát járja körül, a lábtól megint feljebb kerülve, a nyak körüli dolgokra koncentrálok a végén. Vagyis a nyakkendő, illetve annak hiánya lesz kitárgyalva, zárva a mai „szentleckét”. Szerintem a nyakkendő része az öltönyös megjelenésünknek, tehát ha tombol is a nap, nincs mese ott bizony nyakkendőnek is helye van. Kivétel, ami meg erősíti a szabályt, hogy pénteki, vagy lazább napokon, és persze az öltöny szabása adta lehetőségek mentén, az elhagyható. Képes segítség mellékelve.

nyár  meleg öltöny  hőség  nyakkendő  blog origo reblog  fotó Galló  tiborstíluslapja  TSL tslstyle
Csokorba kötve 

  Zárva az írást, Uraim, nincs mese, addig, amíg az irodai munka megköveteli, hogy öltönyt hordjunk, azt kell hordanunk még negyven fokban is, sajnos az öltönybe épített légkondicionáló még várat magára, és Donald Trump épp minap tett róla, hogy esélye se legyen a Föld nevű bolygó lehűlésének, nem marad más, mint átgondolva, és megfogadva pár tanácsom öltözködjünk így.

Barátsággal: Tibor

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Willsoor, az vajon mi?

  Megdöbbentő, de létezik a magyar influencer (ez valami olyan, mint a véleményvezér), és ennél is megdöbbentőbb, hogy akár már magam is közéjük sorolhatom. Bár mint véleményvezér, kicsit túlzás, de a divat tematikában valamit sikerült elérnem, hacsak az nem az ajtókilincs sámliról. Netán vak vezet világtalant, majdnem. Ezt szokták azok kritizálni, akik nem értenek egyet azzal, hogy egy divat blogger, vagy „stílusvadász” miért nem fogalmaz, jobban vagy miért nem ír pontosabban. Illetve legalább alapfokon érthetne ahhoz, amivel foglakozik. Most akkor nagy baj lehet, mert az elért számok a közösségi felületen, és ebből adódóan a jelentkező cégek száma teljesen mást mutat. Bizonyára azért van, hogy inkább külföldről érkező megbízások találnak meg, (tisztelet a számos hazai kivételnek, de ők erősítik a szabályt) és az ottani cégek marketingesei nem annyira finnyásak, hogy velem dolgozzanak. Best buy! willsoor ingek nyakkendők  webshop  okos  stílustippek  tsl tiborstíluslapja blog férfidivat 

  Így jött, hogy egy Lengyel cég is megkeresett pár hónappal ezelőtt, hogy nincs kedvem esetleg velük együttműködve a termékeit bemutatni a lelendő vevői számára. Vannak olyan esetek, amikor azt szoktam mondani, főleg ha eddig még nem is hallottam a cégről, hogy előbb próba szerencse alapon küldjenek pár terméket, aztán ha azt látom, hogy a mindenre „finnyás” olvasóim, és kedvelőim számára elfogadható lehet a „cucc”, hát lehet arról beszélni, hogy esetleg ajánlom is őket. Szomorú tény, de tény, hogy valóban ebben a tematikában a külhoni cégek az erősebbek, és nem a hazai begyöpösödött, - „úgyis bejön a szerencsétlen vevő és vesz valamit tőlünk” -, típusú honi vállalkozások azok, akik kihasználnák a bennünk rejlő lehetőséget. Szerintem hagyjuk is őket meg ebben a hitükben, és majd ha már nem lesz, egy vevőjük sem, majd rájönnek arra, mire való a „közösségi tér – erő”.

willsoor ingek nyakkendők  webshop  okos  stílustippek  tsl tiborstíluslapja blog férfidivat
Van nekem erre időm? 

   Hogy szavamat egymásba ne öltsem, egy ingeket, és egyéb kiegészítőket forgalmazó cég keresett meg azzal, hogy Magyarország lesz a következő célpont, majd Románia. A neve Willsoor. Arra gondoltam, hogy volt már pár sikertelen webes cég, akik valami egészen furcsa gondolat alapján olyan termékkel támadtak le, amire rögvest még a futár hozzám irányítsa előtt mondtam, hogy "ezt azért mégse". Itt viszont megnézve mit mutat a webshop, és milyen minőséget lőttek be maguknak, szintként, úgy döntöttem legyen. Jöjjön pár ing, és egy – két kiegészítő. Nyakkendő, díszzsebkendő stb.

willsoor ingek nyakkendők  webshop  okos  stílustippek  tsl tiborstíluslapja blog férfidivat
Piperkőc!

  A Willsoor név számomra sem mondott semmit, tehát mint a puding esetében, az Angolok mondják az evés a próba. Itt meg a tapintás és majd az egyszeri, kétszeri hordás után a mosás, és megint viselés dönti el, milyen inget is adnak 15.000 jó magyar forintért. Ingek esetében én azt kértem, hogy legyen egy slim fit, egy regaular, és  egy slim fit, de mandzsettás elegánsabb kivitelű. A „zsepiknél” nem voltam ennyire szigorú, de kértem 100 % selyem, és lenből készült egyszerűbb darabot is. A nyakkendők közül, tesztre a magas minőséget képviselő selyem közül kértem egyet, és egyet abból, ami idehaza kevés forgalmazónál kapható, a horgolt változatot, „lecsapott” véggel. Persze a csokor, propeller sem maradhatott el. Így lett komplett a szett. Egy rövid videó az, amiben a kicsomagolás „boldog” pillanatait rögzítettem, miután megérkezett a futár a csomaggal. Itt nézhetitek meg.

  A csomagolásra és a benne lévő termékekre alapvetően az igényesség szót tudnám elővenni, a szótáramból, és nem hazudnék. Az ingeket megtapintva és próbának is kitéve azt mondhatom, megéri az árát. A mérte alapján történ kiválasztásban sem csalódtam, mert nem lett hosszú az ujja és bő a nyakrésze, holott a nemzetközi betűket használják ( s,m,l, xl stb ). Szinekben még van mit javítani, mert amit szerettem volna sajnos már kifogyott. Viszont a minősége, viselés és mosás után sem romlott. Az anyag esetében itt két típus közül választottam, az egyik a vasalás könnyített anyagú, míg a másik sima, amolyan házi asszonyok réme. A slim fit ingeknél az anyag tartalmaz némi műszálat, mert a „nyúlás” miatt kellett bele, de egyáltalán nem okozott kellemetlen érzést viselés közben. Konzervatív vagyok, tehát egyszínű pinkben kértem a legombolható gallérú casual slim fit inget. A mandzsettás elegáns ing, cápa gallárral készült és az ing gallérja, illetve a mandzsetta ujj része, minőségi eldolgozást mutatott. A hasonló árfekvésben kapható hazai ingek esetében ez, nem minden esetben van így sajnálatos mód.

willsoor ingek nyakkendők  webshop  okos  stílustippek  tsl tiborstíluslapja blog férfidivat
Horgolt nyakkendőben 

  A kiegészítők csomagolása is magas színvonalat mutatott, papír doboz, és nem műanyag „nejlonzörgős” csomagolás, a nyakkendők, és zsebkendők is ízléssel kerülnek a vevő kezébe. (Lásd fenti videó!)  A minőség a selyem esetében, extra, a horgolt nyakkendőnél pedig nem spórolták ki a kötést könnyítő betétet sem. Plusz érv mellettük. Ár érték arányt tekintve ez megér még egy csillagot a márkanév mellett.willsoor ingek nyakkendők  webshop  okos  stílustippek  tsl tiborstíluslapja blog férfidivat

  A sok pozitívum mellett mert, kérte külön a cég, hogy ne csak azt írjam, ami jó, legyen itt az, ami engem bosszantott. Szinte minden webes áruház estében itt is a mérethiány az, ami leginkább kiakasztó. Az ingek esetében, főleg ha ez a kiemelt termékcsoportjuk, igazán lehetne feltölteni a teljes méret skálával.  Ellenben itt leginkább persze azok az átlagos méretekkel rendelkező pasik járnak rosszul, mint én.

Óriások előnyben!

   Zárva „első benyomásos” tesztelős, képes bejegyzésem, ha ingre lesz, szükségem innen fogok tuti vásárolni, természetesen, ha feltöltik a méret készletet is, a színekkel, és gallérformákkal. Engem meggyőztek, már csak arra lennék kíváncsi, hogy a weboldalukon a furcsa nyelv használatában mikor lépnek meg egy szintet, mert van még mit javítania a fordítóknak. A másik, hogy a hazai gyártók, forgalmazók mikor esnek le a „magaslóról”, hogy egyszeri „facebook, instagram, blog huszárokkal”, mint én  is szóba álljanak, és ne csak a RTL, vagy TV2 műsorvezetőinek öltöztetésében lássák a remek marketing lehetőséget, amit kutya sem figyel, vagy ha igen akkor azt, mennyire volt igénytelen a zakó és a gyűrött ing, vagy póló az aktuális celeben.  

Barátsággal : (a "szegény ember Schiffer Miklósa"), Tibor

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Nyakkendődre köss …

divatsprint divat férfidivat  tsl tiborstíluslapja nyakkendő  blog blogger  facebook YouTube instagram  tslstyle

  Tudom, utálod, tudom nem igazán a szíved csücske, de hidd el, nem baj ha van egy vagy két vagy sok nyakkendőd.

divatsprint divat férfidivat  tsl tiborstíluslapja nyakkendő  blog blogger  facebook YouTube instagram  tslstyle

  Mutatom az idén tavasszal mi lesz a sláger, és miért jó, ha színesben nyomod. Minden, ami a csokorról, és a meg szokott nyakbavalóról tudnod kellene.

divatsprint divat férfidivat  tsl tiborstíluslapja nyakkendő  blog blogger  facebook YouTube instagram  tslstyle

  Minden szettet fel tud dobni, egy jó nyakkendő, még ha az nyűgös dolognak látszik, de ha egyszer megszeretetd, nem tudsz tőle szabadulni. Nem csak formális viselet kötelező darabja ez, és nem leszel főúr a sarki étteremből, ha propeller van a nyakadban. Néhány képes példa és máris máshogy látod a világot a ezzel a haszontalan kiegészítővel.

divatsprint divat férfidivat  tsl tiborstíluslapja nyakkendő  blog blogger  facebook YouTube instagram  tslstyle

  Feledd el a ballagások, az esküvők, a nagyi szülinapján és a temetéseken viselt kötelező darabokat, és vedd úgy, hogy ez a világ legtermészetesebb dolga, ha férfi vagy.

divatsprint divat férfidivat  tsl tiborstíluslapja nyakkendő  blog blogger  facebook YouTube instagram  tslstyle

                  Mert a propeller sem ment ki a divatból! divatsprint divat férfidivat  tsl tiborstíluslapja nyakkendő  blog blogger  facebook YouTube instagram  tslstyle

  Nem biztos az, hogy a kötöttség szabja meg, mit viselj a nyakkendőd mellé, mert a szabályok régen a sutba lettek dobva. A nyakkendő lehet ugyan abból az anyagból, mint a „díszzsepi” amit a zakód felső zsebébe gyűrtél.

divatsprint divat férfidivat  tsl tiborstíluslapja nyakkendő  blog blogger  facebook YouTube instagram  tslstyle

                             Viszont jobban mutat ha eltérő! 

divatsprint divat férfidivat  tsl tiborstíluslapja nyakkendő  blog blogger  facebook YouTube instagram  tslstyle

A formális ( business ) outfit, unalama. 

divatsprint divat férfidivat  tsl tiborstíluslapja nyakkendő  blog blogger  facebook YouTube instagram  tslstyle

Amikor formát bontottunk. 

divatsprint divat férfidivat  tsl tiborstíluslapja nyakkendő  blog blogger  facebook YouTube instagram  tslstyle

divatsprint divat férfidivat  tsl tiborstíluslapja nyakkendő  blog blogger  facebook YouTube instagram  tslstyleA készlet ami rendben van a gardróbban. Fontos, hogy ne csomózva, "majd jó lesz megint" módján rakd el. A nyakkendő is igényli, hogy foglalkozzanak vele. 

divatsprint divat férfidivat  tsl tiborstíluslapja nyakkendő  blog blogger  facebook YouTube instagram  tslstyle

  Mára ennyit, és tudod: facebook, istagram, YouTube, tumblr

Barátsággal: Tibor 

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Az "öltönyösök" világa 

öltöny férfidivat férfiak stílus tsl tiborstíluslapja  blog rebblog stílusblog divat style  bespoke  nyakkendő  stílustanácsadás

Egy idézettel kell kezdenem, mert az egész téma, ami ma a klaviatúrához ragasztott, ettől lett kis bogárrá a fejemben, vagyis miért kell beszélni az öltönyökről ismét. Íme egy komment a sok közül mely a „cipős” bejegyzésemhez  érkezett: „Vajon feltünt e a cikkírónak hogy kis nemzetünk öltönyös rétege igen kisszámú(án annál gazdagabb xd),,,talán a nekik való cipkről szóló cikknek nem itt van a helye az átlagemberek közmédiájában :D”

öltöny férfidivat férfiak stílus tsl tiborstíluslapja  blog rebblog stílusblog divat style  bespoke  nyakkendő  stílustanácsadás

  Az idézetet a komment teljes bemásolásával hoztam ide, elnézést az elütési, és egyéb stilisztikai ügyekért, ez a realitás. Viszont a lényeg két részben ott lapul, mint „sz@r” a gazban. Illetve a troll a gép mögött. 

1,. Kis nemzetünk öltönyös rétege igen kisszámú ( annál gazdagabb) Az „xd” mint tudjuk egy jelzés arra, hogy ez vicces akarna lenni a hozzászóló.

2,. Az ilyen cikkeknek ( mondjuk ez nem cikk, de ne ragadjunk le ezen apróság mentén ) nem itt van helye az átlagemberek közmédiájában :D . A „:D” itt a nevető arc lenen, ezt is értelmezném, ha valaki nem fogná a „web2” stílust.

öltöny férfidivat férfiak stílus tsl tiborstíluslapja  blog rebblog stílusblog divat style  bespoke  nyakkendő  stílustanácsadás

  Lépjük meg közösen az öltöny tematikát, és tisztázzuk ki, ki miért és mikor vesz fel öltönyt. Amennyiben felvesz, akkor a milyen legyen, legalábbis szerintem, és mivel a blog egy vélemény műfaj, tehát ez az én szubjektív látásomat tükrözi.

       Az öltöny formális viselet, vagy hétköznapok ruházata?

öltöny férfidivat férfiak stílus tsl tiborstíluslapja  blog rebblog stílusblog divat style  bespoke  nyakkendő  stílustanácsadás

  Igen is, meg nem is. Az öltöny nem a gazdagság szimbóluma, mert ha így lenne, milliomosok lennének a számtalan banki, közszféra, biztosítási és értékesítési területen dolgozó férfiak százezrei. Tehát az öltöny munkaruha és egyfajta tisztelet annak, amivel annak viselője foglakozik. Mivel a tévhit gyakorta egybe esik azzal, hogy aki öltönyt hord csakis „gazdag ember” lehet, most ezzel a fenti mondattal szerintem rendbe lett téve. Ellenben azért egyfajta presztízs, ha valaki minőségi és kézzel varrott „bespoke” öltönyt tud magáénak. Ott valóban lehet már anyagi jólét magasabb szintjéről beszélni, de sajnos ez a fajta megjelenés valóban idehaza, kevesek kiváltsága. Itt viszont nem tudok ellentmondásba keveredni magammal, nem vagyok én "skizó".  Az öltöny tehát minden esetben leginkább forma és munkaruha. ( Most kapnak szívszélhűdést a valódi stílus kommunikátorok, mert amit ide írtam nagyon nem igaz a tanultak szerint. Ezt viszont meg engem hagy hidegen.)

öltöny férfidivat férfiak stílus tsl tiborstíluslapja  blog rebblog stílusblog divat style  bespoke  nyakkendő  stílustanácsadás

( Digel - tavasz / nyár 2017 ) 

  Az öltöny kiválasztása tehát függ attól milyen helyzetre és milyen körülmények között viseljük. Mert ha hétköznapok állandó megkövetelt viselete ez, jobb, ha strapabíróbb és persze rossz szóval élve, „kényelmesebb” darabokat választani. Itt viszont kiemelendő, hogy a minőség nem mehet a mennyiség rovására, mert még ha több öltöny is kell, az nem készülhet a legsilányabb anyagból, mert a többszöri tisztíttatása, és napi strapásabb viselése megviseli az anyagot. Nincs is rondább látvány egy harmonikaszerű öltöny nadrágszárgyűrődésnél, vagy a zakó hátsó részén az ülés okozta rácosodásnál. Sorolhatnám még a viselet okozta bántalmakat, de nem untatlak.

öltöny férfidivat férfiak stílus tsl tiborstíluslapja  blog rebblog stílusblog divat style  bespoke  nyakkendő  stílustanácsadás

  ( Instagram fotó ) 

  Térjünk ki a színekre és a fazonokra. A színek esetében itt is "ökölszabály", hogy a kevesebb néha több, vagy a helyzet határozza meg a színeket. Persze lehetünk kanárik madarak is, de tuti, hogy nem leszünk nyerők az adóhivatalban, vagy a banki szektor ügyfélfelelős posztján. Jobb, ha ott a szürke és sötétebb kék színeket részesítjük előnyben. A forma szerint, lehet az öltöny egysoros és peresze kinek – kinek, hogy slim, vagy regular fazonú. Bár manapság egyre jobban hódít a slim világ, a nagyon karcsúsított öltöny napi munka mellett nem a legjobb választás. Mondom én aki híve a szépen kidolgozott slim fit öltönyöknek. Itt rövid, de fontos kitérő, hogy öltönyt csakis hosszú ujjú inggel szabad felvenni. Az egyéb kiegészítők, mint nyakkendő és díszzsebkendő, most csak képeken jelentetném meg.

öltöny férfidivat férfiak stílus tsl tiborstíluslapja  blog rebblog stílusblog divat style  bespoke  nyakkendő  stílustanácsadás

A dupla soros öltöny zakó szabálya, hogy azt ülő helyzetben is begomboltnak kell lennie, így ezt a fazont kevésbé szeretik, bár talán (szubjektív vélemény megint) az egyik legszebb öltöny fazon. Hosszasan lehetne sorolni még a mintázatokat is, de itt elmennék egy olyan "rácsos" mintázatú világ felé, ami még kicsit szokatlan nekünk, bár egykor nagy divat volt. Inkább az egyszínű anyagok előnye jellemző. Az öltöny, ami munkaruha tehát nem egy ördögtől való borzalom, és nem a kiváltságosok privilégiuma.

öltöny férfidivat férfiak stílus tsl tiborstíluslapja  blog rebblog stílusblog divat style  bespoke  nyakkendő  stílustanácsadás

( Instagram fotó ) 

  Válaszolva a komment második részéhez, ezt leginkább az origo tudja, hogy egy – egy hasonló blog mennyire fér bele az általuk kialakítani akaró média felületet világába. Azt, gondolom én, hogy a blogom témája igen is a „közemberek” és leginkább az „átlag” férfiakhoz szól, persze nem mindenki képes és akar napi szinten foglalkozni a megjelenésével, és nem érdeklik a külsőségek, de mivel az „átlagos férfi” is szeretne, ha másnak nem is, de magának tetszeni én úgy gondlom nem ártok vele, ha ez együtt próbáljuk meg formálni megjelenését és ízlésvilágát. Minden esetben ez vezérel, és nem szeretnék csakis egy zárt klub belterjes bloggere lenni, mert a divat és stílus nem lehet  a bennfentesek körének egyedi kiváltsága.

öltöny férfidivat férfiak stílus tsl tiborstíluslapja  blog rebblog stílusblog divat style  bespoke  nyakkendő  stílustanácsadás

( Fotó : Galló Kriszta )

Ha tetszett, amit itt olvastál, és szeretnéd képekben is követni a blogot, a facebookon itt, az instagramon és a tumblrt pedig itt találod, persze ha a szövegben a vastagon kiemelt szavakra kattinttatsz. Stílustanácsadásra pedig a tiborstiluslapja.hu oldalon jelentkezhetsz. 

Barátsággal: Tibor       

Tovább
Megosztom ezt a cikket


PROPELLER LESZ A DIVAT ISMÉT?

http://tiborstiluslapja.com/post/126317736083/propeller-lesz-a-divat-ismét
Tovább
Megosztom ezt a cikket


Nyári munka(ruha)

http://tiborstiluslapja.com/post/122145543748/nyari-munka-ruha
Tovább
Megosztom ezt a cikket


NO STRESSZ, PÉNTEK!

http://tiborstiluslapja.com/post/121331126993/no-stressz-pentek
Tovább
Megosztom ezt a cikket


ESŐS, UNALMAS HÉTVÉGE ELLEN: VÁSÁROLJ!

http://tiborstiluslapja.com/post/119663585133/esos-unalmas-hetvege-ellen-vasarolj
Tovább
Megosztom ezt a cikket

«
12

Tibor Stílus Lapja

blogavatar

"A stílus a legegyszerűbb módja annak, hogy valami bonyolultat közöljünk másokkal." (Jean Cocteau)

Hirdetés

Like vadász! T.S.L Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Instagram @tiborstiluslapja

YouTube - Feliratkozás

T.S.L - Pinterest

Címkefelhő

férfidivat (74),tiborstíluslapja (73),stílus (63),Tiborstiluslapja (56),tsl (54),divat (46),blog (45),tiborstíluslapja (39),facebook (28),blog (28),reblog (27),férfidivat (27),divat (27),reblog (25),instagram (24),stílustippek (24),tslstyle (23),stílus (22),tumblr (20),tslstyle (19),blogger (19),tibor (19),origo (18),nyár (18),tsl (16),férfidivat világ (14),stílus blog (14),instagram (13),zakó (11),férfi (11),cipő (11),tavasz (10),öltöny (10),facebook (10),stílustanácsok (10),zokni (10),ferfidivat (10),stílustippek (9),tibor (8),stílustanácsadás (8),origo (8),ősz (8),tumblr (8),cipő (7), stílus (7),öltöny (7),ferfi divat (7),style (7),hétvége (7),vásárlás (6),ing (6),őszi divat (6),TSL (6),YouTube (6),blogger (6),öltönyök (6),outfit (5),öltözködés (5),nyakkendő (5),outfit (5),férfi divat (5),elegancia (5),origo.hu (5),tavasz (5),zakó (5),férfiak (5),stilusmustra (4),tél (4),megjelenés (4),origo.hu (4),stilusikon (4),divatsprint (4),cipők (4),divat blog (4),kabát (4),mit vegyek fel (4), férfidivat (4), stílustippek (4),tiborstiluslapja (4),Facebook (4), divat (4),Instagram (4),stílusblog (4),shopping (3),mit vegyek fel (3),shopping (3),karóra (3),karácsony (3),webshop (3),férfiak (3),digel (3),óra (3),óra (3),színek (3),méretes szabóság (3),megjelenés (3),nyári divat (3),ingek (3),ruha (3),hétfő (3),style (3),stílustanácsadás (3),nadrág (3),meleg (3),cipők (3),színek (3),stílusblog (3),péntek (3), (3),zakók (3),férfi stílus (3),nyár (3), férfi stílus (2),képek (2),nyaralás (2),menstyle (2),mi lesz a divat (2),nadrág (2), férfistílus (2),sportcipő (2),edzőcipő (2), vlog (2),divat blog (2),őszidivat (2),tv (2),munkaruha (2),negyven felett (2),férfi divat blog (2),www.tiborstiluslapja.hu (2),stílustanácsok (2),szemészet (2),férfidivat ing stílus botrány rövid ujjú (2),látás (2),online (2),Budapest (2),mensfashion (2),fashion (2),üzletajánló (2),esküvő (2),digel (2),TSL (2),mensfashion (2),loafer (2),tanácsok (2),férfiékszer (2),szabóság (2),féfridivat (2), tibor stílus lapja (2),sapka (2),férfi divat (2),hideg (2),szürke (2),YouTube (2),tibor stílus lapja (2),stílus blogger (2),stílus blog (2),férfistílus (2),ősz (2),turkáló (2),farmer (2),zokni (2),barna (2),Pink (2),piros (2),hétköznap (2),eső (2),férfi cipő (2),esküvő (2),hétvégi divat (2),fiúk (2),hipszter (2),Friday style (2),póló (2),munkanap (2),órák (2),táskák (2),zakók (2),casual (2),Weekend (2),casual style (2),sztárok (2),casualstyle (2),nyakkendő (2),stílusok (2),vásárlás (2),csokornyakkendő (2),ideális férfi (1),szandál (1),táska (1),új kollekció (1),second hand (1),tabu (1),bag (1),ujjatlan póló (1),nyári megjelenés (1),izomtrikó (1),pinterest (1),hátizsák (1),sporttáska (1),meleg időjárás (1),comfort fit (1),tommy hilfiger (1),ralph lauren (1),suitsupply (1),digel store budapest (1),40 felett (1),thomas breitling (1),mozi sztárok (1),Torrente (1),apák napja (1),slim fit (1),extra slim fit (1),stílustalanság (1),rossz példa (1),politika (1),styleblog (1),casual outfit (1),regular fit (1),mintás zokni (1),fiatalok (1),fiatal férfiak (1),farmeres (1),válaszok (1),kérdések (1),inspirációk (1),digel store budapest (1),outfittipp (1),tiborstílsulapja (1),bakik (1),szabóság (1),méretek (1),amerikai álom (1),sorozatok (1),casual outfit (1),filmek (1),www.tiborstiluslapja.hu (1),chino (1),komment (1),selejtezés (1),ruházat (1),trollok (1),rólatok (1),póló (1),happy (1),napszemüvegek (1),lencsék (1),skinny fit (1),farmer (1),ruhatár (1),Bermuda (1),szabad szemmel (1),éleslátás (1),antidivat (1),piké póló (1),super size (1),big (1),stílustnácsok (1),nagy méret (1),xxl (1),közösségi média (1),algoritmus (1),stílustipp (1),ébredés (1),intasgram (1),szemüveg (1),kotaktlencse (1),szemünkfénye (1),optimum látásjavító lézerközpont (1),ebredes (1),munka (1),lájkvadász (1),kedvelés (1),mozi (1),lézeres szemműtétek (1),optimum szemészeti központ (1),rangsor (1),színes zokni (1),honor8 (1),4skandinavia (1),látásvizsgálat (1),4_skandinavia (1),facebook adatok (1),locsolós (1),húsvét (1),Google Play app (1),dánia (1),jack&jones (1),casual (1),megelőzés (1),glaucoma (1),okos (1),eiffel szalon (1),május (1),nyakkendők (1),ingek (1),menstyle (1),willsoor (1),cotton&silk (1),olaszok (1),tiborstiluslapja (1),hőség (1),fotó Galló (1),bloggervilág (1),pinterest (1),ajánlat (1),stílus-tanácsadás (1),lakodalom (1),esküvők (1),bolt (1),pláza (1),dove (1),fashionblogger (1),vélemény (1),üzlet teszt (1),állásinterjú (1),győzelem (1),győztesek (1),piac (1),ruhadivat (1),tanácsadás (1),internet (1),webshop (1),videó (1),web (1),selfie (1),(1), tavaszi nyári stílusok (1),vallomás (1), önarckép (1),stílushibák (1),trendhim.hu (1), nyakkendő (1), sál (1), díszzsebkendő (1), bloggerélet (1),szakáll (1), (1), cipők (1), makkos cipő (1),nyári stílus (1), divatos férfiak (1), borbély (1), fodrász (1), férfiak (1), bálás ruha (1), turkáló (1), maximillian buchkarest (1), fashion week (1), humor (1),divat show (1), szabóság (1), hanyagság (1),fetis (1),méretvétel (1),hétköznapi stílus (1), casual (1),v kivágású póló (1), v nyakú (1),turi (1), farmernadrág (1), farmer (1), farmer és mellény (1),tramarossa jeans (1),táska (1), férfi táska (1), snassz (1), eltűnő kiegészítők (1),boomer (1), öltözködési tanácsok (1),alapok (1),divat hibák (1), stílus bakik (1), hétköznapi stílus (1), középkorú lettél (1), férfi kézitáskák (1), otthoni munka (1), otthoni stílus (1), maradj otthon (1),homeoffice outfit (1), trendek (1), nyár (1), újragondolt stílus (1), őszi férfidivat (1), őszi divat (1), realitás (1),idézetek (1),divat világa férfidivat stílus elegancia pepita eszterházy kockás (1), valóság (1),stílusálmok (1),rövidnadrág (1), térdnadrág (1), nyári outfitek (1),szabályok (1), stílus kötelmek (1), tudatosság (1), felelősség (1),őszi stílus (1), környezeti válság (1), tragédia (1), stílus irányzatok (1),Amazónia (1), lezser elegancia (1), kényelem (1),borosta (1),férfi ápoltság (1),tsltstyle (1),panasonic borotva (1),viselkedés (1),kütyük (1),tsltyle (1),hétköznapok stílusa (1),leica sofort (1),fotózás (1),tíz százalék (1),kedvezmény kupon (1),1861 pécsi kesztyűmanufaktúra (1),TSL10 (1),hamerli (1),leica budapest (1),influencer (1),pécsi kesztyű (1),mobiltelefon (1),xiaomishop.hu (1),konfekcio (1),negyven felett (1),életvitel (1),fagy (1),tél (1),tsl kollekció (1),ceremónia ruha (1),dzseki (1),ajándék (1),gift (1),eiffel szalon (1),kollekció (1),xiaomi mi A1 (1),party (1),orogo.hu (1),buli (1),év vége (1),ajándék ötletek (1),mobil (1), videa.hu (1), videó (1),pulóver (1),Titem Öltönyüzlet (1),félelmek (1), outfit (1), italy (1),ferfi divat (1), TSL (1), blog (1),kötött ruha (1), szokások (1),Celeb (1), zakó (1), cipő (1),pulóverek (1), ing (1), tslstyle (1),sprezzatura (1),karácsonyi öltözködés (1),suit (1),lézeres szemműtét (1),Tibor Stílus Lapja (1),téli tippek (1),xiaomi (1),kesztyűk (1),tsl10 kód (1),éles látás (1),optimum látásjavító lézerközpont (1), óra divat (1), karóra (1), férfi órák (1), divat órák (1),Színház az egész világ! (1),műtét (1),tibor stílus lapja (1),esküvő kiállítás (1),boat shoe (1),nyakkendőnélkül (1),casual divat (1),hétvégi divat (1),zokni nélkül (1),hármas ajánlás (1),elegancia a hétköznapokon (1),férfiruha (1),téli divat (1),férfi divat blog (1),hipszter (1),botrány (1),tibor stíluslapja (1),James Bond (1),színek és formák (1),stílus hipszterek (1),divat máshogy (1),különcségek (1),konvencio (1),kék (1),válltáska (1),bőr (1),mit vegyek meg (1),hasi tasi (1),nejlonszatyor (1),ami a kabátról tudnod kell (1),Táska (1),férfi táska (1),cipőtrend (1),férfi cipők (1),startup (1),Budapest (1),kergetjük az amerikai álmot (1),style&dirt (1),divatpóló (1),színes cipők (1),pólódivat (1),film (1),Tom Ford (1),party (1),okos óra (1),férfidivat blog (1),alsónemű (1),boxer (1),hipszterek (1),dress me and you (1),fecske (1),kockák (1),rácsok (1),szürke ötven árnyalata (1),burberry (1),szürkeség (1),hétköznapi gondok (1),paul hewitt (1),kockás ingek (1),férfi ing (1),dapper (1),New York (1),hideg (1),sál (1),hajtogatás (1),esős időjárás (1),zsebkendő (1),mozi (1),spectre (1),színes ruhák (1),nagykabát (1),díszzsebkendők (1),nők (1),nők férfi ruhákban (1),mi legyen alul (1),ár (1),DW (1),férfiékszer (1),férfióra (1),őszi divat (1),átmeneti kabát (1),Filmek (1),pride (1),férfias (1),Kémek (1),Terminator (1),menfashion (1),Blogger (1),ügynök (1),nők (1),meleg buszkeseg (1),stílusikonok (1),balaton (1),nyaralunk (1),pitti uomo (1),James Bond (1),sztereotípiák (1),exrtém (1),esztétikum (1),klasszikus értékek (1),presszo (1),cipőápolás (1),júlisu (1),ristretto (1),kávé (1),casualday (1),laza divat (1),cipőmánia (1),nyáridivat (1),strand (1),nem modell (1),kiegészítők (1),gucci (1),valóság (1),hasznos (1),városi divat (1),Helló július (1),hurrá nyaralunk (1),öv (1),gyerek (1),twitter (1),zenész (1),reggelek (1),gyerekdivat (1),esernyő (1),kabát (1),Korosodó férfiak (1),tv sztár (1),magyar férfi (1),anyakomplexus (1),mandzsettagomb (1),férfiingek (1),anyacsakegyvan (1),anyuci pici fia (1),féfri (1),nők és férfiak (1),korai ősz (1),nyári napok (1),Schiffer Miklós (1),nyakkendő nélkül (1),mukaruha (1),fehér (1),nadrágtartó (1),férfiöv (1),kék (1),nyárutó (1),srácok (1),double monk (1),két soros (1),forrónapok (1),kölykök (1),jóslatok (1),bordó (1),propeller (1),kötött holmik (1),pulóver (1),ruha (1),kövérség (1),digel márkaüzlet (1),sulyproblema (1),xxxl (1),dress code (1),kód (1),szabályok (1),dress code (1),anyák napja (1),ballagás (1),olasz divat (1),nadrághossz (1),május (1),édesanyák (1),sztárok (1),anyukák (1),fogyókúra helyett (1),titokzokni (1),nadrágtartó (1),hózenetróger (1),férficipők (1),vasalási trükkök (1),Tiborstíluslapja (1),farmering (1),farmernadrag (1),faros (1),szombat (1),pazarlás (1),hibák (1),ne vedd meg (1),intsagram (1),karóra divat (1),idő (1),pénzkidobás (1),hétfő (1),chino nadrág (1),nyári divat (1),Az enek iskolaja (1),média (1),férficipők (1),műsor (1),stílus tsl tiborstíluslapja tibor stílus hibák stílus tippek férfidivat blog blogger facebook instagram (1),divat diktátor (1),tv2 (1),stylstyle (1),derby (1),oxford (1),rebblog (1),bespoke (1),buzi (1),tasse loafer (1),penny loafer (1),sámfa (1),sneekres (1),stl (1),színes (1),xiaomi (1),kínai kütyü (1),kütyübuzik (1),telefon (1),mobil stílus (1),esküvő férfi szemmel (1),colors (1),idézetek (1),business (1),is kedvel (1),férfidivat elemzés (1),Magyarország szépe (1),mert ő (1),kirakja az origó (1),kedd (1),hátha (1),egy év (1),öltönyösök (1),férfi ruhák (1),hétköznapok (1),hét napjai (1),őszi ruhák (1),téli divat (1),summer (1),ruha vásárlás (1),boltok (1),munkaruha (1),kamaszok (1),este (1),fröccs (1),sapka (1),drága óra (1),luxusóra (1),kamasz divat (1),Naközben (1),mokaszin (1),dzsekik (1),Skagen (1),daniel wellington (1),búcsúbejegyzés (1),zeppelin (1),őszi férfidivat (1),garbó (1),mama kötötte (1),téli férfi divat (1),csá (1),helló (1),kabátok (1),télikabát (1),őszi ballonkabát (1),nemciki (1),makkoscipő (1),zokninélkül (1),férficipő (1),kalap (1),kötött sapka (1),bloggerek (1),hipster (1),téli ruházat (1),könyv (1),Schiffer Miklós (1),cipész (1),mester cipész (1),micottini (1),ékszerek (1),leárazás (1),karkötők (1),magyar férfi (1),fashion (1),kommentek (1),Hank Moody (1),január (1),ékszer készítés (1),egyedi cipők (1),Prada (1),karkötők (1),karácsonyi vásár (1),bóvli (1),panama kalap (1),siltes sapka (1),kemény kalap (1),borsalino (1),gagyi (1),laza szerkók (1),próba vásárlás (1),könnyed (1),öltönyök (1),vásárlás próba (1),internet (1),megbízhatóság (1),botrány (1),stílushibák (1)