Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Tibor Stílus Lapja

Minden arany, ami fénylik?

Minden fénylik, mert "derítették" Fotó: Szabó Imre 

  "Tök" őszinte leszek hozzátok, és miért is ne lennék ennyi idő után. Engem baromira zavarnak a „műmájjerkodó” luxust hajszoló és mindent (is) követő divat bloggerek, és influencerkedők. Eldobsz egy követ, és biztos stílus infuencert üt agyon. Vagyis remélem! A BMWMercedesAudi tengely mögé bújt Hermes és LV öveket hordó burzsujkodás ami a sírba visz egyszer. (Ezt meg úgy gondolom sokan szeretnék.) Ettől még nem hinném, hogy a világ megváltozik és akkora hatást keltene a következő írásom, de bízom abban, hogy számos értő olvasóra lelek. Mert ti azok vagytok, értők, megértők!

  Miről van szó, amikoris a fenti sorokat vetettem a klaviatúra elé?  Drága barátaim arról, hogy a nagy magyar átlag soha a büdös életbe nem fog Bontoni vagy Berluti cipőt hordani, de még az a.Testoni is távoli csillagzatnak tűnik majd számukra a divat egén, és nem csak azért, mert nem ismerik a márkákat, ugye jól gondolom. Blogolhatunk arról, hogy minden pasi legyen jólöltözött és elegáns, ha az igény szintje megáll azon a ponton, és jelzem jogosan, ahol a pénztárcájának tömöttsége (lapossága) van. Mert nincs kolbászból a kerítés, hiába teljesít jobban minden. Teljesen jól van ez így! Mégsem szabad lemenni a divat legaljára, és az egészségre is káros bóvilt kellene csak megvenni. Lásd millió számra szaporodó furcsa eredetű és anyagú holmikat árusító webshopok és piacok tömeges eladásai.

 

 

Álom ... 

 

  A megoldásra, - hogy a kecske is jól lakjon, de a farkas se legyen vegán,- számomra valóban kellemes meglepetést okozó Háda adott választ. A Háda, ami szitokszó sok „elitista” stílusmajom számára, de leginkább azért, mert nem kell nekik havi költségvetést készíteni, amikor Luxus Vivivel mennek naponta új Gucci nacit venni Milánóba. Mondjuk ki őszintén nézni is rossz őket amikor „sztájlszt Oli” próba elé állítja őket, hogy mit dobjanak ki a gardróbból, és zokognak mert úgy érzeték, hogy ez a sok sz@ar ami ott volt, számukra az eleganciát és stílust jelentette. „Pazar mert kicsimmel vettük Dubajba”.

 

Barna chino, Polo Ralph Lauren mellény és a sapka. 

   Ebből lett elegem, meg közben abból is amikor számos bejegyzésem, posztom alá megjelenik, a kis nevető „vicces” emoji fejecske, mert az illető úgy érzi, hogyha nem Tom Fordban fogják eltemetni akkor snassz lesz elpusztulnia agyrákban, amiben valószínűleg a koponya tartalmának hiánya miatt esélye sem lehetne. Na de nézzük, miért gondolom, hogy nem snassz a „szekondhend”. Illusztrációképp legyen itt pár fotó korosdó és vele együtt mégis vállalható énemről, Szabó Imi barátom keze munkáját dicsérve.

 

A zakó és a nadrág hadawebshop.hu 

Mellény és ing. 

  Persze tegyük hozzá azért azt is, hogy az outfitek összeállításában vannak darabok, melyeket nem lehetett beszerezni a hadawebshop.hu oldaláról. Ilyen a cipő, és kínzóan hiányos öv kínálat, ellenben a többi mind – mind a „másodkézbeli” (nemhasznált) cuccokból áll. Fontos dolog még, amire egy divatot és stílust csak saját magán próbáló, de abban is remekelő barátom mondott; „A turkálós téma csakis azoknak működik jól, akik már maguk is tisztában vannak azzal, hogy mi a stílusuk.” Mekkora igazság ez! Hozzátenném, nem csak ott, hanem minden más területen is, mert semminél nem rosszabb az, ha valaki nincs tisztában saját stílusával és még érzéke sincs, de vakon vásárol össze vissza mindent. Ekkor kell egy segítő szem, stílustanácsadó.

 

Emelem kalapom! 

 

  Remélem ez az a pár őszinte szó és gondolat nem riasztott el, és továbbra is maradunk egymásnak itt, te, mint olvasó, és én mint a blogger!

Barátsággal;

Tibor  

Tovább
Megosztom ezt a cikket


"V" mint vendetta!

A V prémvillantó 

    Gyakran szoktam kritizálni a celebek, és egyéb közösségi szereplők öltözködését főleg, ha azt stylest- ek, vagy stílus tanácsadók tervezik, és koreografálják meg. Nem azért, mert nagyon kényes lennék, mert azok, akik ismerik azt a „munkásságot” amit itt a blogon és a különböző közösségi felületeken teszek, nem annyira pikért a szabályos stílus betartása esetén, vagyis jöhet a csíkosra, kockás vagy piros és kanári sárga, ha az még elfogadható és nem bántja a szemet. Ellenben nem tudok szó nélkül elmenni amellett, ami naponta jön szembe velem az utcán plakát formájában, illetve már mozgóképen a villogó képernyőn, mert ez lesz a követnedő példa és rossz szokások terjedése. 

Műsor és vezetője! Kép: Tv2 web. 

   Tudom most Kasza Tibi rajongók százezres tömegét szakítom nyakamba, de megéri mert beszélnünk kell erről a dologról, amit nagy valószínűséggel inkább rá adtak, de az is benne van, hogy ő vállalta is. Ez pedig a „prémet” szabadon kivillantó és extrán feminin „V” kivágású mélyen dekoltált póló zakóhoz és farmerhez. Ez van a plakáton, ami Kasza megújított műsorát hirdeti. A photoshop még arra is ügyelt, hogy a mellkason kikandikáló pár szőrszál, még jobban látszódjon a „V” kivágás mélysége miatt.

   Nem a "prémmel" van a bajom, mert már Sir Austin Powers után tudjuk, hogy a férfierő a „monyóban” van, ami ugye a mellkason található dúsan burjánzva. Ellenben bajom van a „V”- kivágással, és nem baj ha az szőrös vagy szőrtelen mellkast takar, mert egy bizonyos kor után és közt, válik vállalhatatlanná. Ebben Tibor druszám már jócskán benne jár, sőt mi több vendége a törtmagyaros francia Cooky is, hiszen valamilyen fertőzés okozta probléma miatt, ő is ezt a trendi pólót vette fel abban az előzetesben, mit minap láttam a műsorból. Nála is inkább a kor okozta a stílus problémát, hogy – „Jajj már minek ez a póló, nem vagyunk már tinik!”.

Jud Law, sem érzi már régóta? 

  Most komolyan ez annyira snassz, hogy az már nekem kellemetlen! Nem kell celebnek vagy hírességnek lenni ahhoz, hogy tudjuk, hogy ez a mély kivágású „V” alak, olyan mellkason áll igazán jól, vagyis azon is odafigyeléssel, akik nem töltötték be a harmincat, és vagy már elmúltak tizenévesek. A harminc feletti férfiak esetén és tisztelet a kivételnek, ami meg erősíti a szabályt ez, nagyon, de nagyon igénytelen. Amikor vad csatákat vívunk a zokninélküliség és a nadrághossz kérdésében, ez a téma meg elcsúszik, elsikkad mintegy izomtrikó a pocakon. Én alapból kedvelem a lazább megjelenést, mert az öltönyös, és feszes stílus egyre jobban megy a levesbe; minap olvastam, hogy már az egyik legnagyobb befektetési ház sem teszi kötelezővé a munkahelyen az öltönyt, viszont nem kellen a lopott póni másik oldalára esni, hogy mindent és mindenki felvehet büntetlenül. A póló egy laza dolog, ami nem baj, ha bejön kopogtatva a stílus jegyek mellé, inkább azzal, hogy mikor és ki veheti azt fel, a kor és az idő elmúlásával válik nevetségessé, ha azt az, aki magára ölti nem veszi észre, hogy ciki.  Így alakul ki a „csöcspólós” apucitestű férfi, vagy a mélyen dekoltált „V” kivágású celebek hada elfogadottá, és követendő példává. Ez pedig gáz, nem jó, sőt rossz!

Ugye lehet jó az a "V" ! 

   Kérlek benneteket, hogy most ne kezdjetek abba, hogy de ki vagy te, aki most téped itt a szád azokhoz képest, akik ezt felvették magukra, vagy ki vagy te, hogy megmondd ezt annak, aki ezt rájuk adta, mert neki ez a szakmája, neked meg csak a szád nagy! Meg azt, hogy ilyen testtel, és alkattal amivel te rendelkezel, én is „irigy” lennék rájuk! Lássuk be és legyünk őszinték magunkkal, hogy mi is kellemetlennek érezzük, ha ez a látvány fogad bennünket, és ehhez nem kell már csak a televíziót bekapcsolni. Ott van az utca, és a tavasziasodó kiülős szórakozóhelyek tömkelege. Feszít a férfi test, extra skinny fit naciban, felül köldökig „V” -ben kivágott pólóban, és bicepszben hasadó pamutzakóval. Ugye érzed a látvány valóságát? Jelzem, és utoljára írom le, nincs bajom a pólóval, és általában a hozzá felvett zakóval, ha azt a viselője valóban viselni tudja, és megvan hozzá minden testi, és alkati adottsága na és vállalható életkora. Ellenben, amit látok az valóban „V mint Vendetta”!

Izé ... 

Barátsággal; 

Tibor 

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Tibor Stílus Lapja

blogavatar

"A stílus a legegyszerűbb módja annak, hogy valami bonyolultat közöljünk másokkal." (Jean Cocteau)

Hirdetés

Like vadász! T.S.L Facebook

Hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

Hirdetés

Instagram @tiborstiluslapja

YouTube - Feliratkozás

T.S.L - Pinterest

Címkefelhő

férfidivat (74),tiborstíluslapja (73),stílus (63),Tiborstiluslapja (56),tsl (54),divat (46),blog (45),tiborstíluslapja (39),facebook (28),blog (28),reblog (27),férfidivat (27),divat (27),reblog (25),instagram (24),stílustippek (24),tslstyle (23),stílus (22),tumblr (20),tslstyle (19),blogger (19),tibor (19),origo (18),nyár (18),tsl (16),férfidivat világ (14),stílus blog (14),instagram (13),zakó (11),férfi (11),cipő (11),tavasz (10),öltöny (10),facebook (10),stílustanácsok (10),zokni (10),ferfidivat (10),stílustippek (9),tibor (8),stílustanácsadás (8),origo (8),ősz (8),tumblr (8),cipő (7), stílus (7),öltöny (7),ferfi divat (7),style (7),hétvége (7),vásárlás (6),ing (6),őszi divat (6),TSL (6),YouTube (6),blogger (6),öltönyök (6),outfit (5),öltözködés (5),nyakkendő (5),outfit (5),férfi divat (5),elegancia (5),origo.hu (5),tavasz (5),zakó (5),férfiak (5),stilusmustra (4),tél (4),megjelenés (4),origo.hu (4),stilusikon (4),divatsprint (4),cipők (4),divat blog (4),kabát (4),mit vegyek fel (4), férfidivat (4), stílustippek (4),tiborstiluslapja (4),Facebook (4), divat (4),Instagram (4),stílusblog (4),shopping (3),mit vegyek fel (3),shopping (3),karóra (3),karácsony (3),webshop (3),férfiak (3),digel (3),óra (3),óra (3),színek (3),méretes szabóság (3),megjelenés (3),nyári divat (3),ingek (3),ruha (3),hétfő (3),style (3),stílustanácsadás (3),nadrág (3),meleg (3),cipők (3),színek (3),stílusblog (3),péntek (3), (3),zakók (3),férfi stílus (3),nyár (3), férfi stílus (2),képek (2),nyaralás (2),menstyle (2),mi lesz a divat (2),nadrág (2), férfistílus (2),sportcipő (2),edzőcipő (2), vlog (2),divat blog (2),őszidivat (2),tv (2),munkaruha (2),negyven felett (2),férfi divat blog (2),www.tiborstiluslapja.hu (2),stílustanácsok (2),szemészet (2),férfidivat ing stílus botrány rövid ujjú (2),látás (2),online (2),Budapest (2),mensfashion (2),fashion (2),üzletajánló (2),esküvő (2),digel (2),TSL (2),mensfashion (2),loafer (2),tanácsok (2),férfiékszer (2),szabóság (2),féfridivat (2), tibor stílus lapja (2),sapka (2),férfi divat (2),hideg (2),szürke (2),YouTube (2),tibor stílus lapja (2),stílus blogger (2),stílus blog (2),férfistílus (2),ősz (2),turkáló (2),farmer (2),zokni (2),barna (2),Pink (2),piros (2),hétköznap (2),eső (2),férfi cipő (2),esküvő (2),hétvégi divat (2),fiúk (2),hipszter (2),Friday style (2),póló (2),munkanap (2),órák (2),táskák (2),zakók (2),casual (2),Weekend (2),casual style (2),sztárok (2),casualstyle (2),nyakkendő (2),stílusok (2),vásárlás (2),csokornyakkendő (2),ideális férfi (1),szandál (1),táska (1),új kollekció (1),second hand (1),tabu (1),bag (1),ujjatlan póló (1),nyári megjelenés (1),izomtrikó (1),pinterest (1),hátizsák (1),sporttáska (1),meleg időjárás (1),comfort fit (1),tommy hilfiger (1),ralph lauren (1),suitsupply (1),digel store budapest (1),40 felett (1),thomas breitling (1),mozi sztárok (1),Torrente (1),apák napja (1),slim fit (1),extra slim fit (1),stílustalanság (1),rossz példa (1),politika (1),styleblog (1),casual outfit (1),regular fit (1),mintás zokni (1),fiatalok (1),fiatal férfiak (1),farmeres (1),válaszok (1),kérdések (1),inspirációk (1),digel store budapest (1),outfittipp (1),tiborstílsulapja (1),bakik (1),szabóság (1),méretek (1),amerikai álom (1),sorozatok (1),casual outfit (1),filmek (1),www.tiborstiluslapja.hu (1),chino (1),komment (1),selejtezés (1),ruházat (1),trollok (1),rólatok (1),póló (1),happy (1),napszemüvegek (1),lencsék (1),skinny fit (1),farmer (1),ruhatár (1),Bermuda (1),szabad szemmel (1),éleslátás (1),antidivat (1),piké póló (1),super size (1),big (1),stílustnácsok (1),nagy méret (1),xxl (1),közösségi média (1),algoritmus (1),stílustipp (1),ébredés (1),intasgram (1),szemüveg (1),kotaktlencse (1),szemünkfénye (1),optimum látásjavító lézerközpont (1),ebredes (1),munka (1),lájkvadász (1),kedvelés (1),mozi (1),lézeres szemműtétek (1),optimum szemészeti központ (1),rangsor (1),színes zokni (1),honor8 (1),4skandinavia (1),látásvizsgálat (1),4_skandinavia (1),facebook adatok (1),locsolós (1),húsvét (1),Google Play app (1),dánia (1),jack&jones (1),casual (1),megelőzés (1),glaucoma (1),okos (1),eiffel szalon (1),május (1),nyakkendők (1),ingek (1),menstyle (1),willsoor (1),cotton&silk (1),olaszok (1),tiborstiluslapja (1),hőség (1),fotó Galló (1),bloggervilág (1),pinterest (1),ajánlat (1),stílus-tanácsadás (1),lakodalom (1),esküvők (1),bolt (1),pláza (1),dove (1),fashionblogger (1),vélemény (1),üzlet teszt (1),állásinterjú (1),győzelem (1),győztesek (1),piac (1),ruhadivat (1),tanácsadás (1),internet (1),webshop (1),videó (1),web (1),selfie (1),(1), tavaszi nyári stílusok (1),vallomás (1), önarckép (1),stílushibák (1),trendhim.hu (1), nyakkendő (1), sál (1), díszzsebkendő (1), bloggerélet (1),szakáll (1), (1), cipők (1), makkos cipő (1),nyári stílus (1), divatos férfiak (1), borbély (1), fodrász (1), férfiak (1), bálás ruha (1), turkáló (1), maximillian buchkarest (1), fashion week (1), humor (1),divat show (1), szabóság (1), hanyagság (1),fetis (1),méretvétel (1),hétköznapi stílus (1), casual (1),v kivágású póló (1), v nyakú (1),turi (1), farmernadrág (1), farmer (1), farmer és mellény (1),tramarossa jeans (1),táska (1), férfi táska (1), snassz (1), eltűnő kiegészítők (1),boomer (1), öltözködési tanácsok (1),alapok (1),divat hibák (1), stílus bakik (1), hétköznapi stílus (1), középkorú lettél (1), férfi kézitáskák (1), otthoni munka (1), otthoni stílus (1), maradj otthon (1),homeoffice outfit (1), trendek (1), nyár (1), újragondolt stílus (1), őszi férfidivat (1), őszi divat (1), realitás (1),idézetek (1),divat világa férfidivat stílus elegancia pepita eszterházy kockás (1), valóság (1),stílusálmok (1),rövidnadrág (1), térdnadrág (1), nyári outfitek (1),szabályok (1), stílus kötelmek (1), tudatosság (1), felelősség (1),őszi stílus (1), környezeti válság (1), tragédia (1), stílus irányzatok (1),Amazónia (1), lezser elegancia (1), kényelem (1),borosta (1),férfi ápoltság (1),tsltstyle (1),panasonic borotva (1),viselkedés (1),kütyük (1),tsltyle (1),hétköznapok stílusa (1),leica sofort (1),fotózás (1),tíz százalék (1),kedvezmény kupon (1),1861 pécsi kesztyűmanufaktúra (1),TSL10 (1),hamerli (1),leica budapest (1),influencer (1),pécsi kesztyű (1),mobiltelefon (1),xiaomishop.hu (1),konfekcio (1),negyven felett (1),életvitel (1),fagy (1),tél (1),tsl kollekció (1),ceremónia ruha (1),dzseki (1),ajándék (1),gift (1),eiffel szalon (1),kollekció (1),xiaomi mi A1 (1),party (1),orogo.hu (1),buli (1),év vége (1),ajándék ötletek (1),mobil (1), videa.hu (1), videó (1),pulóver (1),Titem Öltönyüzlet (1),félelmek (1), outfit (1), italy (1),ferfi divat (1), TSL (1), blog (1),kötött ruha (1), szokások (1),Celeb (1), zakó (1), cipő (1),pulóverek (1), ing (1), tslstyle (1),sprezzatura (1),karácsonyi öltözködés (1),suit (1),lézeres szemműtét (1),Tibor Stílus Lapja (1),téli tippek (1),xiaomi (1),kesztyűk (1),tsl10 kód (1),éles látás (1),optimum látásjavító lézerközpont (1), óra divat (1), karóra (1), férfi órák (1), divat órák (1),Színház az egész világ! (1),műtét (1),tibor stílus lapja (1),esküvő kiállítás (1),boat shoe (1),nyakkendőnélkül (1),casual divat (1),hétvégi divat (1),zokni nélkül (1),hármas ajánlás (1),elegancia a hétköznapokon (1),férfiruha (1),téli divat (1),férfi divat blog (1),hipszter (1),botrány (1),tibor stíluslapja (1),James Bond (1),színek és formák (1),stílus hipszterek (1),divat máshogy (1),különcségek (1),konvencio (1),kék (1),válltáska (1),bőr (1),mit vegyek meg (1),hasi tasi (1),nejlonszatyor (1),ami a kabátról tudnod kell (1),Táska (1),férfi táska (1),cipőtrend (1),férfi cipők (1),startup (1),Budapest (1),kergetjük az amerikai álmot (1),style&dirt (1),divatpóló (1),színes cipők (1),pólódivat (1),film (1),Tom Ford (1),party (1),okos óra (1),férfidivat blog (1),alsónemű (1),boxer (1),hipszterek (1),dress me and you (1),fecske (1),kockák (1),rácsok (1),szürke ötven árnyalata (1),burberry (1),szürkeség (1),hétköznapi gondok (1),paul hewitt (1),kockás ingek (1),férfi ing (1),dapper (1),New York (1),hideg (1),sál (1),hajtogatás (1),esős időjárás (1),zsebkendő (1),mozi (1),spectre (1),színes ruhák (1),nagykabát (1),díszzsebkendők (1),nők (1),nők férfi ruhákban (1),mi legyen alul (1),ár (1),DW (1),férfiékszer (1),férfióra (1),őszi divat (1),átmeneti kabát (1),Filmek (1),pride (1),férfias (1),Kémek (1),Terminator (1),menfashion (1),Blogger (1),ügynök (1),nők (1),meleg buszkeseg (1),stílusikonok (1),balaton (1),nyaralunk (1),pitti uomo (1),James Bond (1),sztereotípiák (1),exrtém (1),esztétikum (1),klasszikus értékek (1),presszo (1),cipőápolás (1),júlisu (1),ristretto (1),kávé (1),casualday (1),laza divat (1),cipőmánia (1),nyáridivat (1),strand (1),nem modell (1),kiegészítők (1),gucci (1),valóság (1),hasznos (1),városi divat (1),Helló július (1),hurrá nyaralunk (1),öv (1),gyerek (1),twitter (1),zenész (1),reggelek (1),gyerekdivat (1),esernyő (1),kabát (1),Korosodó férfiak (1),tv sztár (1),magyar férfi (1),anyakomplexus (1),mandzsettagomb (1),férfiingek (1),anyacsakegyvan (1),anyuci pici fia (1),féfri (1),nők és férfiak (1),korai ősz (1),nyári napok (1),Schiffer Miklós (1),nyakkendő nélkül (1),mukaruha (1),fehér (1),nadrágtartó (1),férfiöv (1),kék (1),nyárutó (1),srácok (1),double monk (1),két soros (1),forrónapok (1),kölykök (1),jóslatok (1),bordó (1),propeller (1),kötött holmik (1),pulóver (1),ruha (1),kövérség (1),digel márkaüzlet (1),sulyproblema (1),xxxl (1),dress code (1),kód (1),szabályok (1),dress code (1),anyák napja (1),ballagás (1),olasz divat (1),nadrághossz (1),május (1),édesanyák (1),sztárok (1),anyukák (1),fogyókúra helyett (1),titokzokni (1),nadrágtartó (1),hózenetróger (1),férficipők (1),vasalási trükkök (1),Tiborstíluslapja (1),farmering (1),farmernadrag (1),faros (1),szombat (1),pazarlás (1),hibák (1),ne vedd meg (1),intsagram (1),karóra divat (1),idő (1),pénzkidobás (1),hétfő (1),chino nadrág (1),nyári divat (1),Az enek iskolaja (1),média (1),férficipők (1),műsor (1),stílus tsl tiborstíluslapja tibor stílus hibák stílus tippek férfidivat blog blogger facebook instagram (1),divat diktátor (1),tv2 (1),stylstyle (1),derby (1),oxford (1),rebblog (1),bespoke (1),buzi (1),tasse loafer (1),penny loafer (1),sámfa (1),sneekres (1),stl (1),színes (1),xiaomi (1),kínai kütyü (1),kütyübuzik (1),telefon (1),mobil stílus (1),esküvő férfi szemmel (1),colors (1),idézetek (1),business (1),is kedvel (1),férfidivat elemzés (1),Magyarország szépe (1),mert ő (1),kirakja az origó (1),kedd (1),hátha (1),egy év (1),öltönyösök (1),férfi ruhák (1),hétköznapok (1),hét napjai (1),őszi ruhák (1),téli divat (1),summer (1),ruha vásárlás (1),boltok (1),munkaruha (1),kamaszok (1),este (1),fröccs (1),sapka (1),drága óra (1),luxusóra (1),kamasz divat (1),Naközben (1),mokaszin (1),dzsekik (1),Skagen (1),daniel wellington (1),búcsúbejegyzés (1),zeppelin (1),őszi férfidivat (1),garbó (1),mama kötötte (1),téli férfi divat (1),csá (1),helló (1),kabátok (1),télikabát (1),őszi ballonkabát (1),nemciki (1),makkoscipő (1),zokninélkül (1),férficipő (1),kalap (1),kötött sapka (1),bloggerek (1),hipster (1),téli ruházat (1),könyv (1),Schiffer Miklós (1),cipész (1),mester cipész (1),micottini (1),ékszerek (1),leárazás (1),karkötők (1),magyar férfi (1),fashion (1),kommentek (1),Hank Moody (1),január (1),ékszer készítés (1),egyedi cipők (1),Prada (1),karkötők (1),karácsonyi vásár (1),bóvli (1),panama kalap (1),siltes sapka (1),kemény kalap (1),borsalino (1),gagyi (1),laza szerkók (1),próba vásárlás (1),könnyed (1),öltönyök (1),vásárlás próba (1),internet (1),megbízhatóság (1),botrány (1),stílushibák (1)