Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Tibor Stílus Lapja

„Napfény a jégen.”

napszemüvegek lencsék  látás  szabad szemmel  stílus  férfidivat  stílustippek  tiborstíluslapja  éleslátás  tsl
Szemüveg nélkül - Galló Fotó 

   Még a derűsnek egyáltalán nem mondható tavasszal döntöttem el, hogy én bizony ezen a nyáron valódi napszemüvegeket fogok hordani, és sutba dobom a dioptriás napfényre sötétedő szemüvegem. (Ha ha ha, nem is volt olyan, hanem egy dioptriás sötét övegű olasz kerettel.) Eldöntve és mindent megfontolva ekkor került elő, hogy megműtettem a szemem, és látásjavító szemészeti klinikát keresek. A döntés megszületett, és erről több bejegyzésben, sőt mi több videóban meg is örökítettem az eredményt. Itt a link, ha erre hivatkozásra viszitek az egeret, katt és már olvasni is lehet a régebbi bejegyzést.

 

napszemüvegek lencsék  látás  szabad szemmel  stílus  férfidivat  stílustippek  tiborstíluslapja  éleslátás  tsl
Terminátor animátor.

  A sok vizsgálat eredménye az lett, hogy a műtét majd őszre tolódik, az okok a fenti linkben, és megbeszélve orvosommal, arra jutottam, hogy beállok a kontaktlencse viselők népes táborába, mert jobb híján ezzel orvosolhatjuk a műtét ideig azt a problémát, hogy legyen több elegáns napszemüveg a fejemen anélkül, hogy belerongyoljak akár egy oszlopba, vagy épp ne ismerjem fel a sajt gyerekem a strandon. Két csomag harminc darabos extra lágy szuper kontaktlencsével vágtam neki a nyárnak, és ha nem is minden nap, de hetente legalább négy – öt alkalommal viseltem.      ( Tudom, most drága professzor asszony szeme kerekedik, de a strandon a vízben is. Termálvizes kezelést kapott. )

 

napszemüvegek lencsék  látás  szabad szemmel  stílus  férfidivat  stílustippek  tiborstíluslapja  éleslátás  tsl
Ott bizony.

   Szinte egész más lett a világ, hogy végre nem kellett a hülye szemüveget le, felkapkodva élni a napokat. A napszemüvegeket pedig egyenesen imádtam, nem, csak azért mert az UV sugárzás miatt nem kellett félnem, de a divat szempontjából sem volt elhanyagolható, hogy viselhettem egy két extra darabot. A Luxottica jóvoltából nálam volt a jó öreg Ray-Ban Aviator legújabb darabja, Dolce Gabbana extra színezetű lencsével, és egy hatvanas éveket idéző Oakely. A képek magukért beszélnek, de közben azért egy nem túl egyedi, de nekem kedves Selected Homme napszemüveg lett a végén a befutó.  Kommentben ti is mondjatok véleményt, melyik volt a legjobb! ( Hálás lennék.)

 

napszemüvegek lencsék  látás  szabad szemmel  stílus  férfidivat  stílustippek  tiborstíluslapja  éleslátás  tsl
Csüccs. 

napszemüvegek lencsék  látás  szabad szemmel  stílus  férfidivat  stílustippek  tiborstíluslapja  éleslátás  tsl
Széles mosoly. 
napszemüvegek lencsék  látás  szabad szemmel  stílus  férfidivat  stílustippek  tiborstíluslapja  éleslátás  tsl
Pilóta keksz.

   A tanulság számomra, alig várom, hogy végre a megengedett értékű szemnyomás mellet meglegyen a korrekciós műtét, mert nagyon megszoktam, hogy nem kell szemüveg. Mellesleg azért, hogy borzoljam a kedélyeket, magam is rendeltem online kontaktlencsét, mert az első dupla harmincas darab elfogyott. Itt kipróbáltam egy másik gyártó hasonlóan magas minőségű napi lencséjét, de sajnos valóban be kell látnom, hogy az első, amit a klinikán javasoltak jobb volt. Komfortosabb és észrevehetetlenebb a viselete. Pedig árban nagy különbség nem is volt. A bejegyzés, most inkább arra terelte a figyelmet drága uraim, hogy a kiegészítő, ami a "szemünk elé" kerül, mennyire fontos lehet, nem csak azért, mert a márkák, melyeket felsoroltam, magukért beszélnek, hanem mert valóban napi szinten hordott napszemüvegek esetén nem mindegy, hogy a sarki napszemcsi árus, „extra UV védelmű  occo, de csini” homlokra tolva még vagányabb, megoldásai lesznek a befutók. Itt valóban fontos, hogy a dolog ne legyen gagyi, mert a szemünk világa a tét. Az pedig talán a legdrágább.

 

napszemüvegek lencsék  látás  szabad szemmel  stílus  férfidivat  stílustippek  tiborstíluslapja  éleslátás  tsl
Mint a "sztárok" várok.

 

Barátsággal: Tibor 

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Búcsú!

selejtezés  stílustippek stílustanácsok  tsl tslstyle  tiborstíluslapja férfidivat  ruházat  stílus blog reblog origo

   Mély fájdalommal tudatom, hogy 2017-08-07-én végső búcsút vettem a sokak által kedvelt és szeretett, általam bemutatott és gyakran látott öltönyeimtől, farmerjeimtől, chino nadrágjaimtól és ingeimtől. A temetésről később gondoskodom, és arra senkit nem hívok meg. Az ok nem csak az, hogy a gardróbom nem bírta már a terhelést, hanem a tükör előtt felmért szomorú és elkeserítő látvány annyira lehangolt, hogy említett ruhadarabokat egy bőrönd mélyére kellett rejtenem.

selejtezés  stílustippek stílustanácsok  tsl tslstyle  tiborstíluslapja férfidivat  ruházat  stílus blog reblog origo
Fél - idő!

   Mindenkivel megesik, hogy egykor szerelembe esve meglátta és megszerezte magának a kedvest, majd az alakot váltott, és hűtlen lett hozzánk. Jelen esetben: kiment a divatból, és még bő is lett. A legrémisztőbb látványt sajnos egy, már a molynak is kedves YSL öltöny nyújtotta, mert amikor magamra húztam, Stephen King is megnyalta volna mind a tíz ujját, hogy miért nem én lettem a főszereplője a nemsokára moziba kerülő  „AZ” filmnek. A nadrág, mint egy harmonika lógott, rogyasztva, a zakó még a kétezres évek divatja szerint szabott – most figyeljetek – négygombos megoldással és enyhe válltöméssel takart be. Tudják a molyok, hogy mi a jó, mert hasonló sorsra jutott egy szebb időket megélt olasz Reda anyagból készült mélykék öltöny is. (Tudták régen, hogy ne feledd a naftalint, vagy legalább a levendulát.)selejtezés  stílustippek stílustanácsok  tsl tslstyle  tiborstíluslapja férfidivat  ruházat  stílus blog reblog origo

  A búcsú nem csak szomorú, de lehet emlékezetes is, mert egy igazi selejtezés emlékek ezreit hozhatja fel. Ebben az öltönyben temettük el a „drága nagynénit” , akit annyian szerettek „gyengéd” és „szerető” természetéért. Vagy: ez a farmer még jó volt rám, amikor megláttalak! Itt van az az ing, amit annyira szerettem vasalni, hogy már akkor azon gondolkodtam, vajon mikor ég el a vasaló alatt. A zakó, amiben az első komoly üzletem létrejött, és rájöttem, ez a munka nekem való. Sok-sok apró dolog, ami csak akkor villan be, amikor leveszed a vállfáról és rakod el, hogy majd valaki, akinek még jó lehet, boldogan hordhassa tovább. Persze itt kivétel, amelyeket a házi átok megrágott, mert az megy a kukászsákba.

selejtezés  stílustippek stílustanácsok  tsl tslstyle  tiborstíluslapja férfidivat  ruházat  stílus blog reblog origo
Ő is így kaphatta? 

  A selejtezés az a munka, amit az ember legnehezebben tesz meg, mert a ruha érzelmi kapocs is, nem csak a hölgyeknél, de az uraknál még inkább. (Egy agyonmosott póló, vagy egy kitaposott sarkú edzőcipő mekkora űrt hagy maga után a férfi lelkében, holott hányszor akarta azt a kedvese laza egyszerűséggel a szemétre dobni.) Fontos, hogy ezt a munkát csakis egyedül, magányosan és saját elszántsággal végezzük el, mert kényszer hatása alatt – nyomás terhe – végzett szelektálás komoly pszichés problémákat okozhat. Letörtség és hosszú depressziós folyamat veheti kezdetét. Ha mindezt magányosan, a darabok gondos összehajtásával együtt végezzük, a probléma nem lesz akkora. Mindezt annak tudatában, hogy majd idővel - talán már holnap - egy-egy új darabbal pótolhatjuk, és máris a lyuk, ami a gardróbban keletkezett, nem egy sötét emlék foltja lesz, hanem a megújulás reménye. Javasolt ebben az esetben a terápiás jellegű, nyárvégi leárazások kihasználása, és vásárlás!   selejtezés  stílustippek stílustanácsok  tsl tslstyle  tiborstíluslapja férfidivat  ruházat  stílus blog reblog origo

   A megunt, elfeledett ruhadarabok sorsa pedig a legjobban akkor lesz megoldott, ha az valóban a szemét, a garázs vagy egyéb tároló helyett egy befogadóhelyre kerül, ahol aztán a jobban rászorulók tovább viselhetik azokat. Itt jegyezném meg, hogy a mai napon szabadultam meg a már kínzóan beágyazódott egykori télikabátjaimtól is. Megdöbbenve, hogy volt, amelyik talán háromszor volt rajtam. Most, hogy az idő megengedi, és nem ötven fok van a lakásban, szerintem ti se késlekedjetek, és dobjatok ki mindet, ami megunt, felesleges, vagy ócska. (A költő szavával élve: szabadon!) Higgyétek el, jobb lesz a napotok tőle! Aztán, ha lehet és tehetitek, most érdemes még nyári cuccokból bevásárolni, mert valóban eljött a nagyobb kedvezmények ideje, hogy aztán jövő ilyenkor megint dobálhassatok ki mindent.

Barátsággal: Tibor 

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Mutasd a zoknid, megmondom ki vagy!

   Mindenkinek megvan a maga mániája, van, aki kutyát tart, van, aki macskát, pintyet, és van, aki szereti a mintás zoknikat. Pedig először jobb, ha tisztázzuk, a zokni nem csak szükségszerű lábvédelmi eszköz, és nem csak azért hordjuk, hogy legyen, ami a cipő és a lábunk közötti teret töltse ki. A funkcióját tekintve a zokni (– ha ha ha –) ezen már „túllépett”. Peig ez sokakat megrémít!zokni mintás zokni férfidivat stílustippek happy tiborstíluslapja tsl tslstyle   Persze még akad a téli hónapok fagyos időszakában, milyen üdítő még írni is róla ebben a kánikulában, olyan "lábtyű", ami persze a láblefagyás ellen véd, és nem csak esztétikai kellék. Mert ma az esztétikum, lesz porondon, mégpedig azért, mert minap egy cikkben olvastam, hogy a kanadai miniszterelnök, sportot űz a „hülye zoknik” viselése terén, és rántja magával a pokolba, a politika jeles képviselőit. Ez pedig felháborító, és tarthatatlan, mert ha férfi, akkor az legyen unalmas, és szürke, vagy fekete zoknis. Főleg ha magas rangot kapott a szavazók felhatalmazásából. ( Mi ebből nem engedünk, és tartjuk magunkat a tradíciókhoz, nem beszélve a szandál és zokni közösségének hagyományaihoz.) Miként is nézne így ki, egy honi politikus lába, nem hogy egy átlag férfié! 

zokni mintás zokni férfidivat stílustippek happy tiborstíluslapja tsl tslstyle
Justin Trudeau lába.

  Pedig egyre - másra jönnek elő a viccesebbnél, viccesebb zoknik, és azok gyártói. Ha már van rá igény miért is ne viselhetnénk mi is ezeket. Most pár dolgot azért közelítsünk meg abból a szempontból is, hogy meddig „mehetünk el”, (már megint a lábnál tartva) ebben a nem megszokott témában. Vagyis milyen „zokni költeményt” vehetünk fel, és mihez.

  Az alap, hogy tényleg csakis akkor merészkedjünk erre a terepre, ha fel vagyunk készülve arra, hogy komplett elmebetegnek fognak tartani, ha mondjuk egy nagyon fontos megbeszélés, üzleti tárgyalás alkalmával egy elegáns öltönyhöz, és ráadásnak egy egyedi lábbelihez veszünk fel, mondjuk egy pókemberes piros zoknit. Amennyiben, nem vesszük figyelembe a helyzet komolyságát, és környezetünk sem fog harsányan röhögni rajtunk, - ez pedig a mi ingerküszöbünknek sem árt – bátran vágjunk bele a harsányabb kötött holmik lábon való „kihordásába”.

zokni mintás zokni férfidivat stílustippek happy tiborstíluslapja tsl tslstyle
Lemon Sox - piros cipővel

  Itt jegyezném meg, hogy túlzásokba nem érdemes esni itt sem, és jó, ha tudjuk hol a határ a vicc, és az öncélú magamutogatás között. Ha már erre a sikamlós terepre tévedtünk, akkor ez legyen ízléses, és koncepcionálisan megalapozott.  Aztán nagyon nagy figyelemmel kell eljárni, hogy a zoknikat hol szerezzük be, és milyen minőséget képviselnek. Nem csak mintázatuk esetén, de leginkább az anyagukat illetően. Itt sem szabad elmenni az ócska műszálak felé, mert baj lehet belőle. 

  Az aranyszabály pedig a legvégén annyi, hogy ezt a zoknit sem hordjuk, viseljük szandállal, mert annyira azért még nem mentek el nekünk sem „otthonról”. A bejegyzés mellé társított képek szerintem önmagukért beszélnek, és a videón egy kedvelt gyártóm valóban egyedi darabját mutattam be. Viseljétek bátorsággal, és nagy szeretettel. Mintás zoknikra fel!

zokni mintás zokni férfidivat stílustippek happy tiborstíluslapja tsl tslstyle
Nemzeti büszkeség

Barátsággal: Tibor 

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Izom –trikó, izom helyett.

izomtrikó  ujjatlan póló nyári megjelenés  stílustalanság  antidivat  tiborstíluslapja  tsl férfidivat

   Volt az a reklám, amiben a férfi azt mondja, "hogy most mivel kimentek a hölgyek nyugodtan beszélhetünk a prosztata gondokról". Emlékeztek? Na ha ez megvan, akkor én most behívom a hölgyeket, és beszéljünk az izom nélküli izomtrikó, azaz az ujjatlan póló problematikájáról. Mert szükség lesz rájuk is, mivel sok esetben nem értem mivel magyarázzuk azt, hogy ők ezt női szemmel képesek elviselni. Konkrétan miről is beszélünk? Arról, hogy nem egy férfi gondolja azt, hogy rendben van úgy megjelenni a köztereken, utcákon, hogy teste minden pólusából árad valami, mert az úgynevezett nyári hőségben a legjobb megoldásnak az ujjatlan pólót találta a legjobb megoldásnak. Tegyünk egy pontot a dogok végre és beszéljünk végre őszintén arról, hogy ez nem csak ronda, de egyben egyesek számára taszító dolog, és ebben van, amikor társra lelnek életük párjában, mert ő sem szól rá, hogy - "Te Géza, nem látod magad a tükörben a sörrel a kezedben, mennyire gáz már ez a strandmentős, „hónaljkutya szelídítő” öltözet"- és Géza nem látja. Nem és néha még örülnek is neki, hogy apuci ebben a szettben mutatja meg magát a világnak.izomtrikó  ujjatlan póló nyári megjelenés  stílustalanság  antidivat  tiborstíluslapja  tsl férfidivat

                                                            Ő sem! 

   Tudom, nem leszek népszerű, de tessék már másokra is gondolni. Legyen az épp egy tömegközlekedési eszköz közös használata, vagy épp egy olyan hely ahol együtt egy légtérben kell tartózkodnunk. Az úgynevezett izomtrikó sem ott, sem más helyeken, melyek nem edzőtermek, strandok, nincs helyük. Pláne nem, ha az illetőnek még izma sincs, de rendesen "kutyát" tart a karja alatt, és alhasi gondjai is nagyobbak a kelleténél. Vagyis ezt az öltözetet nem városi megjelenésre szánta a tervezője. Szerényen jegyezném meg, hogy a hölgyek, akik legtöbb esetben zokni nélküli cipőhordás esetén harcos amazonba mennek át, itt valahogy néma csendben vannak. Holott, mi ez, ha nem a legnagyobb környezet szennyezés, amit a stílus ellen tudunk elkövetni. Más téma, hogy bizonyos kor felett sajnos ez a trend a nőkre is átterjed, és ők is viselik ezt a ruhadarabot, hogy elrettentő példát adjanak a serdülő fiúk nemi fejlődésének. Tudom ott is meg lesz a magyarázat, hogy meleg van, és neki meg már úgyis mindegy, mert nem nézi meg senki, és minek venne fel zártabb ruhát, ha lemegy a piacra rohadt barackot venni.

    De nem is róla beszélek ... izomtrikó  ujjatlan póló nyári megjelenés  stílustalanság  antidivat  tiborstíluslapja  tsl férfidivat

     A férfiak számára sajnos az, hogy ez a ruhadarab bevett szokássá vált, mint utcai viselet, erősítve kap igazolást, a televízióban mutogatott celebektől, akik terjesztik ezt a kórságot. Egy dolgot azért felhozhatunk mentségükre, hogy leginkább azokon látjuk ezt viszont, akik valóban a legalja műsorok sztárjai lettek egy – egy magukból teljesen ostobát csináló fellépésük után. ( Lásd: Pumped Gabó, Alekosz stb. )

izomtrikó  ujjatlan póló nyári megjelenés  stílustalanság  antidivat  tiborstíluslapja  tsl férfidivat
Kidolgozott felsőtest ... 

   Tudom, és remélem, hogy ez a probléma egy szűk kört érint, és nem általános, hogy ebben a szettben fogadjanak bennünket a bankok, vagy közintézmények dolgozói, de azokon a helyeken a sorban állás során, sajnos százból legalább lesz öt olyan férfi, aki ujjatlan pólóban nyomja majd. Kiegészítő extra, a flip-flop papucs, mert miért is ne, ha már lúd, akkor legyen papucsban. izomtrikó  ujjatlan póló nyári megjelenés  stílustalanság  antidivat  tiborstíluslapja  tsl férfidivat

                                      A teremtés koronája.

    Nehéz dolog ez, mert a nyarak egyre melegebbek lesznek, de ettől még a városi ruházat, nem mehet át strandokon sem hordott cuccok területére, főleg nem, ha azt sem az alkatunk, sem a környezet nem engedi meg. Tegyünk róla közösen, hogy ezt a már – már beidegződéssé váló nyári viseletet, vessük a le és dobjuk ki. Avagy tegyük ezt a helyére, és csakis a vízpartok közelében engedjük meg. A probléma adott, de ebben csakis együtt a hölgyekkel tudunk lépni, mert ha ők mégis elfogadják, hogy párjuk, noha nem rendelkezik Dávid szobrának adottságaival, hogy azt, amit a csapolt sörökkel leöblített pacallal szerzett megmutassa, közszemlére tegye mégis, addig sajnos nehéz dolgunk lesz. ("Apa, te ebben is szép vagy!")izomtrikó  ujjatlan póló nyári megjelenés  stílustalanság  antidivat  tiborstíluslapja  tsl férfidivat

Együttérzést és kíméletet kérnék, és nem csak az én nevemben!

Köszönettel, és barátsággal: Tibor 

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A táska ne a szemed alatt legyen.

táska  bag hátizsák sporttáska  tiborstíluslapja férfidivat  divat  stílustanácsok  tslstyle facebook  instagram pinterest  YouTube  origo

    Sokszor vagyunk úgy, hogy a női táskákkal szemben nyomjuk a férfi soviniszta vicceinket, hogy még Attila sírja is benne van, ha kiborítja előttünk szívünk párja. Pedig ebben mi sem vagyunk jobbak, sőt mi több én láttam olyan férfi táskát, amiben még ott volt a „Kennedy gyilkosság” döntő bizonyítéka is, illetve ki volt tömve, mint a jó falusi „tisztaszoba” dunyhája. Ugyan az is igaz, hogy mi hím egyedek, legtöbb esetben még utáljuk is ezt a szükséges rossznak titulált valamit, így inkább elintézzük azzal, hogy jó lesz ez is, mármint egy tasi, zacsi, stb. Arról meg nem is beszélve, hogy a mindenféle kacsintós pénztárcát és nyeles fésűt rejtő, autós táska is divat még bizonyos körökben. Holott azt már úgy gondoltuk elfeledtük, és csak a régészek lelnek rá elveszett sírok feltárása során. Szóval legyünk itt is kicsit igényesebbek és nézzük meg, mit kellene nekünk a teremtés koronáinak táska gyanánt cipelni.táska  bag hátizsák sporttáska  tiborstíluslapja férfidivat  divat  stílustanácsok  tslstyle facebook  instagram pinterest  YouTube  origo

(Itt jegyezném meg, hogy kerülni próbálom a háti LV, és slamposan cipelhető félig nyitott Gucci feliratú gyöngyszemeket. A BÁV üzleteiben pedig ne is keressünk, mert tudjuk soha nem árultak táskát.)

táska  bag hátizsák sporttáska  tiborstíluslapja férfidivat  divat  stílustanácsok  tslstyle facebook  instagram pinterest  YouTube  origo
Minden megy egymáshoz.

  Kézitáska. A táska, ha kézben visszük, legyen egy olyan darab, ami hozzánk illik, és mégis kiszolgálja azt az igényt, hogy nem a „féldekás” és a staniclibe csomagolt kenyér férjen bele csupán, hanem legyen helye  azoknak az iratoknak, tollaknak, tokoknak és minden egyébnek ami kell a munkánk során. Mégse legyen púpozott, hogy be se lehessen zárni, és ha mégis kinyitjuk, nem dől ránk a tartalma, ne adj isten másra. A táska lehet csatos, vagy egyedi megoldással záródó. Mindenképp szép, ha igényes bőrből készült, és mondjuk nem csak tucat termék. Itt jegyezném meg, hogy nagyon szép táskák kaphatók, kézműves vásárok során. A másik megoldás, hogy nem bőr, hanem keveréke a bőrnek és a vászonnak. Ezek a kézi táskák inkább modern kivitelűek, és fiatalos lendületet adnak. A szín a kézitáskák esetében leginkább a világos és konyak barna, illetve a fekete között mozognak. Láttam én már szép kék és egyedi bőrből készült és akár krokodil mintás darabokat, de ehhez egyfajta egyéniség is kell.

táska  bag hátizsák sporttáska  tiborstíluslapja férfidivat  divat  stílustanácsok  tslstyle facebook  instagram pinterest  YouTube  origo
Kék és baran, a cipő és a táska. 

táska  bag hátizsák sporttáska  tiborstíluslapja férfidivat  divat  stílustanácsok  tslstyle facebook  instagram pinterest  YouTube  origo
Kézi, de vállra is kapható. 
táska  bag hátizsák sporttáska  tiborstíluslapja férfidivat  divat  stílustanácsok  tslstyle facebook  instagram pinterest  YouTube  origo
Semmi cicoma, laposan is szép. 
táska  bag hátizsák sporttáska  tiborstíluslapja férfidivat  divat  stílustanácsok  tslstyle facebook  instagram pinterest  YouTube  origo
Ha menekülni kell! 

  A válltáska és társai. Itt rengeteg variáció létezik, de leginkább azért hordjuk, mert egy komplett irodát kell vinni a hátunkon. Laptop, és a töltő, (házi atomerőmű) minden más, amit fent már leírtam. Itt is szempont, hogy ha már a vállunkon hordjuk, ne legyen igénytelen, mert attól, hogy csak egy funkciót ellátó eszközt látunk benne, még ronthatja az összképet. Én modernitás híveként szeretem itt is a legegyszerűbb megoldásokat, de legyen azért minőségi kidolgozottság. Nem szép, ha vállpánt feslődik, vagy a csat része, amivel a táska rögzítve van olyan, mint egy hegymászó karabiner. Jó ha itt is,  kerüljük a „tömeg ügyeket”, - egykor a Fila volt minden férfin látható - , és ugyan abban a típusban. Tudom akció volt valamelyik benzinkútnál és pontok alapján mindenki kapta, ha kell, ha nem. A válltáska, vagy ferdén átdobva hordott vagy simán a vállunkon. Ezért tényleg jó, ha minőségére alaposan odafigyelünk. Itt megengedőbb a bőr helyett a vászon anyag.táska  bag hátizsák sporttáska  tiborstíluslapja férfidivat  divat  stílustanácsok  tslstyle facebook  instagram pinterest  YouTube  origo

                                 Kerék megoldás, bőr és vászon.

táska  bag hátizsák sporttáska  tiborstíluslapja férfidivat  divat  stílustanácsok  tslstyle facebook  instagram pinterest  YouTube  origo                                                  Tiszta bőr. 

táska  bag hátizsák sporttáska  tiborstíluslapja férfidivat  divat  stílustanácsok  tslstyle facebook  instagram pinterest  YouTube  origo                                         Üzleti megoldás.

  A háti „tatyó” és sport táska. Nos, ezeket a típusokat, és nagyon őszinte leszek most is, ki nem állhatom egy férfin. Legyen az, bármilyen nagynevű márka, de nem komoly emberekre való. Ennek a szuperlatívusza a noname márka hátizsák,- tudjuk az a színes csatos - amit iskolásoknak, sportolóknak, kirándulóknak gyártottak, de valamilyen „lazaság” okán úgy gondolja a viselője, hogy bárhova bebattyoghat vele. Nem, a hátizsák nem hétköznapi megjelenésre tervezett valami, hanem egészen másra. Ha kérhetlek ebbe en is gondolkozz! táska  bag hátizsák sporttáska  tiborstíluslapja férfidivat  divat  stílustanácsok  tslstyle facebook  instagram pinterest  YouTube  origo    Hova megy ez az ember? " A túrista mit tehet, örül neki, hogy itt lehet." 

A bejegyzést, sűrűn láttam el képekkel, hogy pár inspirációt adjak támpontnak.táska  bag hátizsák sporttáska  tiborstíluslapja férfidivat  divat  stílustanácsok  tslstyle facebook  instagram pinterest  YouTube  origo

  Amennyiben tetszett, amit itt olvastál gyere, kövess a szokásos közösségi felületeimen, facebook, instagram, tumblr, pinterest, YouTube.

Barátsággal: Tibor    

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Turkálunk?

  Olvastam és mi több még tetszett is, egy blogbejegyzés itt a reblogon,  ami azt boncolgatta, hogy szégyen e a turkálóból való öltözködés, és milyen módszerek vannak arra, hogy precíz turkálók legyünk. A dolog azért is tetszett, mert korunk férfi hősei, inkább megvesznek haszontalan, rossz minőségű, de márkásának mondott fast fashion ruhákat, még akkor is, ha tudják, át lesznek vágva, minthogy azt a „szégyent” érezzék, amit egy jó „turkálás” nyújthat. Kedves barátaim, nem szúrt meg a nap, nem ittam több rövidet a kelleténél, és nem szedek semmiféle tudatmódosító szert, de amondó vagyok, nem szégyen a turkálás, sőt néha aranyat is lel, aki nekiveselkedik. - Jut eszembe, egykor Rómában aranyat leltem, csak ki kellett menni a városszéli piacra, ahol a „tökmagszotyikitömöttmókus” mellet, ingek, és nyakkendők ezrei vártak rám, fillérekért. -   Mit gondolok én a turkálásról, mint férfi stílus blogger, most öt tételben fejtem ki.turkáló second hand tiborstíluslapja stílus divat  férfidivat  tabu tslstyle  tsl

  1, A turkálás alapja, hogy tudd, nem minden arany, ami fénylik. Sokan vagyunk és még többen akik „szekondhend” mód vásárlunk, de nem nyomnánk egy szelfit, hogy épp ott leltünk rá álmaink ingére, pólójára, vagy épp zakójára. Pedig de. Szégyen ide, szégyen oda, de tényleg vannak, helyek ahol remek darabok hevernek parlagon, mert mi férfiak, nem adjuk alább és tartva a büszkeségünk, messze kerüljük el ezeket az üzleteket. Viszont csak egyszer szabadulj be valamelyik barátnővel, feleséggel és csodákat fogsz látni, nem, csak azért mert tépik ki egymás kezéből a bála bontás utáni legjobb darabokat a hölgyek, de még te is látnád, hogy repül a levegőben egy – egy extra márkás cucc. Viszont ami a lényeg, hogy nem minden az, aminek látszik. Itt is megvan az, ami minden más hasonló helyen, hogy a vágyott ruha nem az, aminek mutatta magát.  Figyelj tehát arra, ha turkálásra adtad a fejed, hogy jól nézd meg mi az, amit potom pénzért adnak.turkáló second hand tiborstíluslapja stílus divat  férfidivat  tabu tslstyle  tsl

  2, A méret a lényeg. Fontos szabály, hogy a turkálóban összekapkodott szettek legtöbbje, vagy túl nagy, vagy épp túl kicsi méretben. Mivel az átlag és nagyobb számban fogyó darabok, már az első pillanatban elvándorolnak valahova egészen máshova… hogy aztán új életre kelve, más áron, de más minőségben jelenjenek meg. ( Ha érted mire gondolok? ) A méreteid ismeret itt talán a legfontosabb, mert nem az ingek, dzsekik, zakók, más – más országokból zuhantak a bálába. Lesz, ami számmal, lesz, ami betűvel, adja meg az irányt. Tudd, hogy a külhoni mérettábla szerint te milyen „szabású” vagy. A nyertes pozícióban az startol, aki vágja ezeket.turkáló second hand tiborstíluslapja stílus divat  férfidivat  tabu tslstyle  tsl

  3, Nem használt ruha! Tévedés, ezek a ruhák legtöbb esetben egyszer sem voltak senkin, csupán a divat szakma túltermelésének, és hibás anyagkezelésnek következtében kerülnek a zsákba. A penetráns illat, ami árad ezekből a darabokból azért van, mert a bálába kerülés előtt, után fertőtlenítik őket, mert lehet épp Banglades, agy India, „gyártósorairól” estek a selejt kupacba. Az, amit már viseltek, az nem itt, hanem legtöbb esetben az internetes „másodkézből” működő piactéren lesz fellelhető. ( Itt nagyobb eséllyel lehet kapni extrán márkás ruhákat, alacsony áron. ) A bálás boltokra inkább három – négy név visszatérő jelenléte a meghatározó.

turkáló second hand tiborstíluslapja stílus divat  férfidivat  tabu tslstyle  tsl
Talán ez is?

   4, A nem baj, ha turkálós, de legyen stílusos. A hipszterek többsége szereti ezt a fajta outfit összeállítást, mert az biztos, hogy máson nem látják viszont a darabokat. Ebben az előnyben te is részesülhetsz, mert az már biztos, hogy az, amit itt találsz nem lesz máshol. Ellenben arra is ügyelni kell, hogy tartsuk be azt a szabályt, hogy nem csak azért turkálunk, mert kevesebb pénzt szeretnénk kiadni, és közben alább is adjuk, mert jó lesz ez is, közben meg egyre furábban néznek a barátaink ránk.  A lényeg pont az, hogy itt is tartsuk a tőlünk megszokott szintet. 

turkáló second hand tiborstíluslapja stílus divat  férfidivat  tabu tslstyle  tsl
Egy, két darab itt is onnan van ... 

   5, Mit vegyél és mit, ne! Ide tartozik és talán a legfontosabb, hogy legtöbb esetben én zakót, öltönyt, kabátot, dzsekit, nem ajánlanék senkinek, aki erre a kalandra adja a fejét, ismeretlen vizeken találja magát és könnyen elveszhet. Viszont inget, farmert, pólót, sőt mi több akár nyakkendőt is be lehet szerezni nagyon kellemes és reális áron, sőt mi több viselhető minőségben. Az ötödik pont befejező része, hogy ne feledd, de ezt kár is lenne leírnom, mindent alaposan moss ki, tisztítass, mert ezek a darabok valóban megjárták a ruhák poklát, bennük rejlik ezer és ezer kilométer. Ők korunk "szövetbevándorlói".

turkáló second hand tiborstíluslapja stílus divat  férfidivat  tabu tslstyle  tsl

  Tudom, most megint nem leszek túl népszerű a stílus guruk előtt, hogy ennyire lementem a pokol kapujához, és merem ajánlani azt a tabut, amit más nem, tenne meg. Nekik üzennék egy valódi divat ikon mondatával :  Nickelson Wooster  : "Szeretem keverni az olcsóbb és drágább árfekvésű, a laza és komoly darabokat.”  Neki talán hihetnek, ha nekem már nem is.turkáló second hand tiborstíluslapja stílus divat  férfidivat  tabu tslstyle  tsl

Barátsággal : Tibor 

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Fazonírozott megjelenés.

  Gondoltam mielőtt lelépek a harmincnyolc fokos hőség miatt, és átadom magam a tespedésnek, még tisztázok egy nagyon fontos kérdést, ami a nyári leárazások előtt, (közben, mellett) felmerülhet bennünk tudatlan férfiakban. Vagyis ha most csapnánk le, mint az a bizonyos tyúk arra … , amit nem írok le, a százalék jellel ellátott nyári öltönyök valamelyikére, legyük már tisztában, mit takarnak a „mitikus”, szavak, amelyek az árcédulával együtt lógnak a gombokon. Vagyis mi a fene az, hogy extra slim fit, vagy comfort fit, itt fitt amott meg skiny.slim fit extra slim fit comfort fit regular fit  stílustippek  stílustanácsok  tibor stílus lapja  tsl  outfit  reblog  origo  blog  férfidivat

  Ahhoz, hogy ezt a borzalmasan komplex tudományos igényességgel kidolgozott, tematikát körbejárjuk, egy dolog nagyon fontos lesz. Az, hogy legyünk tisztában saját testi adottságainkkal. Vagyis, ha van pocak, akkor nem biztos, hogy jó az extra slim, vagy ha túl alacsonyak lennénk a comfort fit, hova visz bennünket. Persze mindez csakis a konfekció ipari termékeire lesz igaz, mert aki megengedheti magának, hogy szabóval varrasson, annak ez nem igazán izgalmas téma. Viszont szerintem, többen vagyunk, akik a „konfekcióba zárt” tradíciók szerint öltözködünk, tehát ez hasznos lehet, mint a nyári melegben a bunda.

 

slim fit extra slim fit comfort fit regular fit  stílustippek  stílustanácsok  tibor stílus lapja  tsl  outfit  reblog  origo  blog  férfidivat
Digel öltöny, ami nem feszül. 

 

   A fazon nem csak a hajunkra igaz, hanem arra is, ami alatta van. Pár centivel, de alatta.  A testünk felépítése, gyakran okoz galibát, hogyha jó, és kellemes viseletet szeretnénk magunknak tudni, nem beszélve arról, hogy az még jól is nézzen ki rajtunk. Jól álljon, azaz öltöny. Ezek a fazonok kicsit segítenek nekünk abban, hogy akár optikailag is besegítsünk magunknak, ha kell. Nézzük tehát az opciókat és a lehetőségeket.slim fit extra slim fit comfort fit regular fit  stílustippek  stílustanácsok  tibor stílus lapja  tsl  outfit  reblog  origo  blog  férfidivat

  Extra slim fit. Itt a nevében már benne is van, hogy extra, tehát valami túlzó lesz a dolog. Miden nagyon szűkített és feszes, a nadrág inkább egy csőszáru valami, a zakó pedig az, amire egykor azt mondtuk, „hülye gyerek” fazon. Ezt a méretet, nem azoknak találták ki, akik a pacal – csülök – bélszín arany háromszögében tartózkodnak, és ettől egy kisebb súlyfelesleg adódott. Itt valóban, jó, ha nincs has, és a súly problémák is a bulimia felé hajlanak inkább.  Ellenben, ha te sportolsz, és nem a sörös poharak emelgetésének világbajnoka vagy, akkor ez a fazon a te alkatodnak lesz a megfelelő.  Itt, még játszik egy méret, amit skiny jelzővel illettek, amihez nem adnak ugyan, de elkél egy cipőkanál is, hogy a nadrág felmenjen a helyére. Orvosilag erre mondják azt, aki utódnemzésre gondol, engedjen inkább teret, mert a skiny klinikailag igazoltan veszélyes.

 

slim fit extra slim fit comfort fit regular fit  stílustippek  stílustanácsok  tibor stílus lapja  tsl  outfit  reblog  origo  blog  férfidivat
Extra slim fit - Digel öltöny, nem csak fiúknak!

( Kérdezzemegorvosátésgyógyszerészétamellékhatásoktekitetében.)

  A slim fit, ami a fenti mutatványtól annyiban tér el, hogy akár már testesebb, de még nem a "Maci Laci, uzsitasit lopkodó" lakatúak fazonja. Itt is jellemzően, szűkített a nadrág szára, és a csípő részben inkább derékban van szabva. A zakó pedig rövidített, a rever ( gallér ) szintén a mai trendnek megfelelően, inkább vékonyított, a testre pedig szinte ráolvad. Ajánlott viselet még azok számára is, akik optikailag csalni szeretnének, mert alacsonyabbak az átlagnál, a nadrág és a zakó hossza és szűkítése végett, nyújt rajtuk pár centit.

 

 

slim fit extra slim fit comfort fit regular fit  stílustippek  stílustanácsok  tibor stílus lapja  tsl  outfit  reblog  origo  blog  férfidivat
Slim a fit? Igen!

( Nem igazából, de ha távolról szemléled, még el is hiszed, hogy így van. )

  Modern fit, vagy regular fit. Ezek tesók, csak más – más márka nevezi így vagy – úgy a fazonokat. Ez már valóban azon földi lakók részére készültek, akik nem szeretik ha „börtönbe” vannak zárva. Jelzem, ha egy jó extra, vagy csak slim fit öltöny minden szempontból ( anyag, varrás, illesztések ) kidolgozott, és nem silány munka, akkor abban sem érezhető a bezártság. A modern, és a regular fit fazonok, nyomokban még hordoznak néhány elemet a slim érzésből, de nem csőhatású a nadrág, a zakó váll része inkább széles, és nem csapott, a vonalvezetés pedig enged teret az alatta megbúvó, testrészeknek is. Itt jegyzeném meg, nincs rondább, mint az elméretezett ruha, vagyis „a majd belehízol”, vagy az ellenkezője, hogy most kezdtem egy „fogyi kúrát Norbival”, addig meg valahogy rám jön. A has, sajnos, ha rádől a nadrágra, vagy éppen pattanásig feszíti azt, csúnyán tud mutatni. Erre megoldás, a modern fit, ami ápol és eltakar, de még nem lepelszerűen.

 

 

 

slim fit extra slim fit comfort fit regular fit  stílustippek  stílustanácsok  tibor stílus lapja  tsl  outfit  reblog  origo  blog  férfidivat
Mi tagadás, ez valóban modern. 

   Comfort fit. Itt már jönnek az XXXXXXLLLLL méretek. Nincs kérdés, a harc elveszett valamikor ott, amikor jött szembe néhány ellenállhatatlan étterem, kifőzde, meg a nagyi főztje. Az urak engedve a test alhasi gyönyöreinek, elszaladtak a kilókkal. Erre megoldás, persze ha öltönyt kell viselni a comfort fit fazon. A nadrág szára lazább, és derék szabása is inkább magas. A zakó válla bővebb, és íve már nem szűkítés felé visz. Itt kell a hely számos dolognak. Ellenben, ne gondoljuk azt, hogy ez a méretezés, nem lenne elegáns. Mert nem az a lényeg, hogyha jól dolgozott a konfekciós ipar, hogy - na ezeknek a pasiknak is legyen mit felvenni, azt jó napot – hanem igényesen legyen kidolgozva, de figyelembe véve az alkatuk adta lehetőségeket, mégis hordozzon valamiféle eleganciát a felöltő.

 

slim fit extra slim fit comfort fit regular fit  stílustippek  stílustanácsok  tibor stílus lapja  tsl  outfit  reblog  origo  blog  férfidivat
Pont ezt elkerülve. 

  Zárva a felsorolást, ne feledjük, hogy csakis akkor lesz jó a döntésünk, ha ismerjük pontosan a méreteinket. Utána, még ha passzol is a zakó, vagy a nadrág, jobb, ha besegít a szakmáját remekül ismerő eladó, és javasol pár dolgot. Ha nem lenne teljesen jól illeszkedő, nem kerülhetjük el a szabónk felkeresését, mert a nadrág szárát igazítani, a zakó ujját rövidíteni illendő, ha azt akarjuk, hogy jól álljon rajtunk a megszerzett darab. Tudjuk a jelmondatot. A jólöltözöttség felér egy fél sikerrel. Motivációs tréningnek, meg pont ennyi elég is. Most pedig irány a nyári leárazás, és bolt-túra, mert érdemes körbejárni, és beszerezni a nekünk passzoló szetteket, ha ár érzékenyek vagyunk.

Barátsággal: Tibor

 

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Riadó, nyár van!

  Télen a hó miatt, tavasszal a hideg esős idő, nyáron pedig a hőség miatt vagyunk kiakadva. Ahogy a népdal is mondja, „télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idő, mindig esik az eső.” Elégedetlenek pedig minden helyzetben lehetünk, meg lehet rá a jó okunk. Viszont ha már meleg, és hőség, meg a nyár, akkor nem maradhat el, az a bejegyzés, hogy mit ajánlok azoknak, akik nem adják fel és le, stílusosak, és persze elegánsak szeretnének lenni, még akkor is, ha szakad róluk a víz. Jöjjenek a nyári szettek, mert lassan de biztosan leárazva is hozzá juthatunk. Ahogy szoktam tetőtől a talpig, és nem veszem figyelembe azt, hogy rám szóltak, igen is merítek a külhoni bloggerek képi világából, hogy lássuk, mi lenne az, ami nekünk sem ártana. nyár outfit stílustippek tiborstíluslapja tsl tslstyle férfidivat 

  Az ing, és a póló harca. Azt gondlom, hogy az ing nem veszthet csatát a pólóval szemben, és ha jó minőségű és anyagú inget szerzünk be, ez nem is lehet kérdés. Csak mértékkel az ujj hossz tekintetében, és mint egy ismerősöm fogalmazta meg, mi az a rövid ujjú ing, olyan mintha elvágták volna derékban a zakót. Igaza is van, de azért sántít is a megközelítés, mert létezik egyfajta ing típus, ami a nyári verőn is lehet röviden stílusos. Mutatom is.

nyár outfit stílustippek tiborstíluslapja tsl tslstyle férfidivat
Ugye ez rövid? 

  Azt viszont hozzá kell tennem, hogy a magyar férfi nem pont erre teszi fel az életét, ha inget választana. Neki a lengő bő ujjú rövid valami kell. Ezen már csak akkor tudunk változtatni, ha egy generáció rossz beidegződése lefut. Jöhet a póló? Persze, hogy jöhet, sőt. Persze ha az nem az, ami „hasadó anyagot” is tartalmazó Kínai piacos, enyhén nyúlt anyagú! A zakó alatt is elfér. Bár decensebb urak, és korosodó, - hozzám hasonló – testépítést kerülő férfiak számára nem ajánlanám jó szívvel. Nekünk akkor inkább a piké, és szigorúan lehajtott gallérral! Itt is jó, ha figyelünk a színek és a méretek pontosságára.

nyár outfit stílustippek tiborstíluslapja tsl tslstyle férfidivat
Póló is van, instagramon. 

nyár outfit stílustippek tiborstíluslapja tsl tslstyle férfidivat
Neki könnyű? 

  Öltöny, vagy lazább smart casual? Nincs már szabály, csak egy, az pedig a munkakörülmény. Ha teheted, engedd szabadon magad és inkább a casual legyen a nyáron a kedvenced. Télen úgyis lesz elég idő a kabát alatt az öltönynek. Viszont, ha mégis öltöny, akkor legyen világos színű, és habkönnyű anyagból. A smart casual együttes lehet, chino nadrág, vagy farmer, felül egy könnyű nyári zakó – véletlen sem írom le a spotos kifejezést – mert azt nem tudom micsoda. A zakó anyaga len, vagy könnyű pamut, de létezik és saját magam, mint kísérleti nyúl, tudom a dzsörzé. Alig tűnik fel, hogy az műszál, pedig az.

nyár outfit stílustippek tiborstíluslapja tsl tslstyle férfidivat
Digel zakó, dzsörzé. 

  Ami a lábat illeti. A nyár itt is kihívást teremt. Tudjuk nem nagy a választék, és az is egysíkú, tisztelet a kivételnek, de valóban nehéz jó nyári lábbelit találni. ( Reális áron!!! ) Javaslatom, hogy ha lehet ilyenkor jobb, a belebújós mokaszin jellegű cipők felé fordulni. A zárt érzést ezzel le lehet tudni, és még divatos is lehet. A baj az, hogy jó mokaszint, loafert nehéz találni, mert vagy drága, vagy nem az, viszont ellenben ronda, és műbőr. Kénytelenek vagyunk jobban utána járni – ha ha ha, milyen fordulat ez, egy cipő esetén. A smart casual szett teljes rangú tagja lehet egy boat shoe is – vitorlás cipő -, de itt nem arra gondolok, ami valóban a tengere habjainak szelésére valók, „zordon szakáll” szettjének része.  Olyan cipő ez, ami mégsem az, aminek látszik. Hasznos barátunk még a sneakres is, akár öltöny részeként, de itt azért a korhatár megint betartandó, hogy ne nézzenek teljesen bolondnak. A cipők viselése mellé, jöhetnek a zoknik is, de itt már inkább a titok, vagy balett zoknik lehetnek hű(s) társaink. A hosszabb szárú zokni, legyen nyarat idézően vidámabb színű, ha már a bánatos szürke és fekete kikopott.

nyár outfit stílustippek tiborstíluslapja tsl tslstyle férfidivat
Mokaszin 

nyár outfit stílustippek tiborstíluslapja tsl tslstyle férfidivat
Titokban!
nyár outfit stílustippek tiborstíluslapja tsl tslstyle férfidivat
Színes loafer

  Naci aminek nincs szára. Térdnadrág?  Lehet, sőt akár még zakóval is. Viszont itt valóban a testi lehetőségeinkhez mérten, és a helyzethez alkalmazkodóan. Hülyén mutat, ha ebben bandukolunk el, egy kemény üzleti megbeszélésre, vagy úgy gondoljuk, hogy a vádlink még van olyan állapotban több visszér műtét után is, hogy azt közszemlére tegyük.

nyár outfit stílustippek tiborstíluslapja tsl tslstyle férfidivat
Vespa lovag.

  Mértékkel tehát az olaszos lazaságnak, amit én is kedvelek, és szívemhez közelinek érzek. Tudom itt, is mint minden másban, a saját szabad döntés joga, hogy ki miben érzi jól magát, a bőrében. A divat ne határozza meg a napjainkat, de tehetünk érte, hogy jobb legyen a kedvünk, ha kapunk pár elismerő szót. Férfi társaim, valljuk, be hiúbbak vagyunk bármelyik hölgynél. Ez a nyárra is vonatkozik, mert habtestünk úgyis megvillantjuk majd valamelyik strandon, vagy parton, de ha még nem jutottunk el addig, legyünk a forrósságban is elegánsak. Remélem ismét tudtam pár ötlet adni, hogy miként éljük túl a dolgos nyári napokat.

nyár outfit stílustippek tiborstíluslapja tsl tslstyle férfidivat
Pontosan így kellene.

Barátsággal: Tibor 

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Gumicsizma, vagy mokaszin?

  Nézve az elmúlt napok „Blade Runnert” idéző szélsőségesen csapadékos időjárását, tényleg felvetődik a kérdés gumicsizma legyen az idei tavaszból a nyárba jutó szezon cipő divatja, vagy marad a hagyományos. Azért ne legyünk ennyire borúlátóak, mint Reisz András a zivatar felhőkkel tarkított térkép előtt, legyünk optimisták mindeközben pedig vegyük át milyen „lépőben” lehetünk elegánsak és talán „trendiek”. Öt plusz egy tipp, miben sétáljunk a flaszteren az idei nyáron.cipő férfidivat nyár  cipők  stílustippek  tiborstíluslapja blog reblog stílus stílus-tanácsadás  tsl tslstyle facebook instagram pinterest

   1, A mokaszin, ami nem is az, vagyis mégis? Mi annak hívunk minden cipőt, amibe nem kell fűző, és mintegy könnyed csusszanással libbenünk reggel bele, hogy „gyorsított eljárással” jussunk a legtávolabb az otthonunktól. Holott a mokaszin speciel nem minden fűző nélküli cipőre mondható, de a boltosok a könnyebb érthetőség végett ezt használják a loafertől a valódi mokaszinig mindenre. Most nem is mennék én sem bele ennek a feszegetésébe, erre már volt egy korábbi írás itt. Hanem nézzük át, mit javasolok arra, ha nem akarunk, vagy nem tanultunk meg cipőfűzőt bekötni. ( Ovi alsó, „pöttyös labda” csoport.) A képek alatt ott lesznek a nevek is.

 

cipő férfidivat nyár  cipők  stílustippek  tiborstíluslapja blog reblog stílus stílus-tanácsadás  tsl tslstyle facebook instagram pinterest
Mokaszin 

cipő férfidivat nyár  cipők  stílustippek  tiborstíluslapja blog reblog stílus stílus-tanácsadás  tsl tslstyle facebook instagram pinterest
Loafer
cipő férfidivat nyár  cipők  stílustippek  tiborstíluslapja blog reblog stílus stílus-tanácsadás  tsl tslstyle facebook instagram pinterest
Mokaszin 

   2, A „csatosok”, amiktől egyeseket kiver a víz. Igen a „monk cipők” ismét, és mindig szereplői lesznek a tavaszi és nyári divatnak. Ne tessék őket besorolni a transzneműek, és homoszexuálisok kedvencei közé, mert nagyon is macsós dolog. Ha már túlélted a fenti „mokaszin” szintet ez már kisrutinból menni fog, nem akadhat a torkodon, maximum az ára, ha jobbfajtát szeretnél magadénak tudni. Lássuk a képeket.

 

cipő férfidivat nyár  cipők  stílustippek  tiborstíluslapja blog reblog stílus stílus-tanácsadás  tsl tslstyle facebook instagram pinterest
Double monk

 

 

cipő férfidivat nyár  cipők  stílustippek  tiborstíluslapja blog reblog stílus stílus-tanácsadás  tsl tslstyle facebook instagram pinterest
Double monk

   3, Sima fűzős, de mégsem az. Mi az? Derby, Oxford, teljesen mindegy is lenne, ha szép és kényelmes, de ne legyünk ennyire igénytelenek, nézzük meg mi a kettő közt a különbség. A képek segítenek, és ötleteket is adnak, miben jelenj meg, ha már ezt a típusú cipőt választod. A reneszánszát élő "brogue" egy kicsit másként értelmezve, magasított gumitalpon és több színben, ad egyedi megjelenést a lábadnak is.

 

cipő férfidivat nyár  cipők  stílustippek  tiborstíluslapja blog reblog stílus stílus-tanácsadás  tsl tslstyle facebook instagram pinterest
Derby 

cipő férfidivat nyár  cipők  stílustippek  tiborstíluslapja blog reblog stílus stílus-tanácsadás  tsl tslstyle facebook instagram pinterest
Oxford 
cipő férfidivat nyár  cipők  stílustippek  tiborstíluslapja blog reblog stílus stílus-tanácsadás  tsl tslstyle facebook instagram pinterest
Brogue derby 

   4, Sport és a sneaker cipők, nem csak farmerhez! A tabuk dőltek le, de ez is múló tünet lesz, mint a divatra jellemző egyéb ügyek, hogy nem csak farmerhez vehetők fel ezek a lábravalók. Az viszont nem, hogy a sportcipők betörtek ismét a gardróbba, és ott is lesznek nyár végéig. Nézzük mire gondolt a „költő” amikor képekben meséli el ezekről a cipőkről szóló balladáját.

 

cipő férfidivat nyár  cipők  stílustippek  tiborstíluslapja blog reblog stílus stílus-tanácsadás  tsl tslstyle facebook instagram pinterest

                                                       Sneaker

cipő férfidivat nyár  cipők  stílustippek  tiborstíluslapja blog reblog stílus stílus-tanácsadás  tsl tslstyle facebook instagram pinterest
Sport 

 

   5, Mi az a lábadon? Szandállllllll! Oké, egyezzünk ki, legyen „a szandi”, ha már annyira akartátok, de kérlek, ha lehet, ne vegyetek hozzá semmilyen zoknit, ha már erre a fura lábbelire ment el a fizetésetek egy része. Aztán ha már boldog tulajdonosai vagytok, legyetek kedvesek és csakis olyan helyen vegyétek fel, ahol ezt illik, és persze ne ez legyen az egyetlen nyári topogó. Mert tudjuk esőben kiváló, mert elöl, és hátul távozik a víz, de közben meg térdnaciban, dolgozni, menni, szandálban, még akkor is sértés, ha te úgy gondold hipszter vagy.

cipő férfidivat nyár  cipők  stílustippek  tiborstíluslapja blog reblog stílus stílus-tanácsadás  tsl tslstyle facebook instagram pinterest
Ez a szandál!

   + Egy! Zokni és a cipő. Tudom ez az örök dilemma nem feloldható, és annyira tabu, mint az, hogy miért bántom a szandált hordó „sokaságot”. A cipő a lábaddal szoros együttműködésben élő valami, ezért javaslom, hogy anyagában kerüld, még ha nagyon csábító az ára és színvilága, és ráadásul állatvédő is vagy, a műbőröket. „Ásóka a kis gomba”, lehet a barátod, de nem egy életre szóló kapcsolatban kell gondolkodnod vele az életed. A cipő és a zokni elhagyása, nem ajánlott, de lehet divatos. Használj inkább jó minőségű „titok zoknikat”. Olvastam, és láttam is azt a felmérést, hogy a hölgyeknél mennyire nem jön be a bokavillantós megoldás, és inkább látnak egy színes, bolondos zoknit, mint a te ronda szőrős lábad. Viszont vannak kifejezetten olyan lábbelik, amelyek csakis zokni nélkül mutatnak jól. Itt javaslom, és ajánlok is a kifejezetten ezekhez gyártott titok zoknikat. Ezeket is úgy, hogy ne lógjon ki a cipő szárából, és ne legyen rossz minőségű, műszálas. A lábad védi, közben meg lazán elegáns is.

 

cipő férfidivat nyár  cipők  stílustippek  tiborstíluslapja blog reblog stílus stílus-tanácsadás  tsl tslstyle facebook instagram pinterest
Itt is van zokni, csak nem látod.

cipő férfidivat nyár  cipők  stílustippek  tiborstíluslapja blog reblog stílus stílus-tanácsadás  tsl tslstyle facebook instagram pinterest
Titokban

  Tudom, még itt lenne a helye a flip-flop őrületnek is, de azt hagyjuk meg a strandok hívogató fövenyének, mert nem városi hordásra találták ki. ( Hiába a sok ellenpélda, nem és nem! ) Itt ezzel zárom a lábra valót, és ha tetszett, amit olvastál, ne kíméld a megosztás gombot!cipő férfidivat nyár  cipők  stílustippek  tiborstíluslapja blog reblog stílus stílus-tanácsadás  tsl tslstyle facebook instagram pinterest

Barátsággal: Tibor 

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Olaszok már a spájzban vannak!

cotton&silk  tsl mensfashion olaszok stílustippek tiborstíluslapja tibor  ajánlat  férfidivat

   Azért az tagadhatatlan, hogy a férfidivatot nálunk inkább az olaszok lazasága diktálja, mint a feszes decens briteké. Bár legtöbb esetben persze még az Olaszok sem, mert a szandizokni, térdnadrág kombót nem lehet legyőzni, ehhez kevés lenne egy hadosztály „jólfésült digó”. Viszont, ha már követni szeretünk valamit, az inkább  legyen a napfényes Itália. Nincs is ezzel semmi gond, persze itt sem árt az alapokkal tisztába lenni, ezért jobb, ha átfutod előző írásaimat, mielőtt magadra aggatsz pár ruhadarabot, vagy össze – vissza, vásárolsz, ezt meg azt.cotton&silk  tsl mensfashion olaszok stílustippek tiborstíluslapja tibor  ajánlat  férfidivat

   Tekintsük át mi az, amit az olaszok az idei nyárra javasolnak, nem csak maguknak, de a világon bárkinek, akik nem csak a pizzát és spagettit szeretik tőlük. Nagy mázlim van, mert egy echte olasz márka keresett meg, itt jegyzem meg - sajnálattal idehaza, nem kapható termékeivel - , hogy ha tehetem, írjak róluk pár keresetlen szót. Megjegyzem, ha idehaza lehetne kapni ezeket a darabokat, nem biztos, hogy outfit forradalom törne ki, de pár ruházati cég biztosan átgondolná árazási politikáját. A márka ami: Cotton&Silk néven fut idestova 25 éve az azúrkék égboltú országban, küldött pár képet milyen szetteket dobott össze azoknak, akik szeretik a lazább, lezserebb megjelenést, de mégis elegánsan szeretnének megjelenni.

    Nézzünk tehát pár kombót amit én is úgy gondoltam, nem lenne baj, ha a blogomon mint egyfajta példa bemutatnék.

cotton&silk  tsl mensfashion olaszok stílustippek tiborstíluslapja tibor  ajánlat  férfidivat

  Semmi hivalkodó, de mégis valahol ott bújik meg, azaz "stíl", ami csakis rájuk jellemező, ami egy ilyen szettben nem meglepő. Sima fehér ing, és a szinte mindenkinek jól álló, kék szín. Az öltöny sima len anyag, ami nyáron kellemes és kényelmes viselet. A szabásvonal inkább regular, de már slim felé hajlik, óvatosan közelítve azért azokhoz is, akik nem vetik meg a lasagne-t sem.cotton&silk  tsl mensfashion olaszok stílustippek tiborstíluslapja tibor  ajánlat  férfidivat

  A casual szerelmesei számára a chino nacik több színben jelennek meg, ezzel szabad teret adva azoknak, akik szeretik a merész együtteseket. Persze nem lenne az „ami”, ha a cipőt ne a szett részeként tekintenénk. Ebben is nagy választékkal rendelkezik a márka.cotton&silk  tsl mensfashion olaszok stílustippek tiborstíluslapja tibor  ajánlat  férfidivat

  Persze a híres olasz farmer sem hiányozhat a smart casual összeállításokból náluk sem.  Finom minőség, és mennyire érdekes, hogy sehol egy lyuk és szakítás, amit mára szinte nem lehet száműzni az hasonló magyar megjelenés esetén. Nem értem mi abban a jó, ha szakadtnak tűnik, ami nem is az?cotton&silk  tsl mensfashion olaszok stílustippek tiborstíluslapja tibor  ajánlat  férfidivat

   Egykor vétek lett volna, de mára egyre jobban elfogadott, hogy a nadrág lehet piros, és hozzá ne normál megszokott és unott cipőt rántsunk magunkra. Vastagabb talpakon és mégis stílusosan. Az öv viszont színében egyező.  Fogjuk erre is, hogy inkább „smart casual”, mint irodai forma. Az anyagok itt is a forróbb nyárra gondolva lettek összeválogatva.cotton&silk  tsl mensfashion olaszok stílustippek tiborstíluslapja tibor  ajánlat  férfidivat

   Utolsó egyveleg, szintén egyfajta szabadabb elgondolás, de azok számára, akik inkább nem próbálkoznak a színek merészségével, hanem a hagyományokat tartják előnyben. Azért itt is érződik, hogy a Cotton&Silk olasz brand. Az „unalmas” szettet, egy sportos cipővel dobja fel, mellé pedig hanyagul odatesz egy díszzsebkendőt, amit mondjuk ki bátran, nem hagy el egyik ajánlatából sem.cotton&silk  tsl mensfashion olaszok stílustippek tiborstíluslapja tibor  ajánlat  férfidivat

                             Zakók nem harsányak, de kényelmesek.

cotton&silk  tsl mensfashion olaszok stílustippek tiborstíluslapja tibor  ajánlat  férfidivat

   Ott van az a "fránya" hétvége, de közben mindenképp jó lenne a strandra is leszaladni valamiben, a megoldás a képen egyben.             (Tudom ott a rövid ujjú ing.) Fuss neki megint, hova ajánlottam ezt a szerelést. Nincs ellentmondás korábbi elveimmel. cotton&silk  tsl mensfashion olaszok stílustippek tiborstíluslapja tibor  ajánlat  férfidivat

   Mennyire vagytok elégedettek? Én az lennék, ha csak a felével, amit a képeken láttam,  viszontláthatnám az idei nyáron, a magyar férfiakon. Erre pedig nem lehet azt mondani, hogy a "sok" pénz kérdése, mert ha a weboldalukon megnézed az árakat, és átszámolod, arra jössz rá, megint idehaza vernek át, de nem egyszerűen, amikor olasz dizájnt kínálnak megfizethetetlen áron.  A kérdés persze jogos, hogy miért nem jön a márka hozzánk. Remélve, hogy nemsokára azért így vagy úgy, de mi is hozzájuthatunk valahogy, na ezért is született ez a mai bejegyzés. Korábbi írásaim itt elérhetőek, és persze az össze közösségi médiafelület rendelkezésetekre áll. Ide egy like! Itt követés, és itt is, feliratkozás itt! :)

Barátsággal: Tibor

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Tibor Stílus Lapja

blogavatar

"A stílus a legegyszerűbb módja annak, hogy valami bonyolultat közöljünk másokkal." (Jean Cocteau)

Hirdetés

Like vadász! T.S.L Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Instagram @tiborstiluslapja

YouTube - Feliratkozás

T.S.L - Pinterest

Címkefelhő

férfidivat (74),tiborstíluslapja (73),stílus (63),Tiborstiluslapja (56),tsl (54),divat (46),blog (45),tiborstíluslapja (39),facebook (28),blog (28),reblog (27),férfidivat (27),divat (27),reblog (25),instagram (24),stílustippek (24),tslstyle (23),stílus (22),tumblr (20),tslstyle (19),blogger (19),tibor (19),origo (18),nyár (18),tsl (16),férfidivat világ (14),stílus blog (14),instagram (13),zakó (11),férfi (11),cipő (11),tavasz (10),öltöny (10),facebook (10),stílustanácsok (10),zokni (10),ferfidivat (10),stílustippek (9),tibor (8),stílustanácsadás (8),origo (8),ősz (8),tumblr (8),cipő (7), stílus (7),öltöny (7),ferfi divat (7),style (7),hétvége (7),vásárlás (6),ing (6),őszi divat (6),TSL (6),YouTube (6),blogger (6),öltönyök (6),outfit (5),öltözködés (5),nyakkendő (5),outfit (5),férfi divat (5),elegancia (5),origo.hu (5),tavasz (5),zakó (5),férfiak (5),stilusmustra (4),tél (4),megjelenés (4),origo.hu (4),stilusikon (4),divatsprint (4),cipők (4),divat blog (4),kabát (4),mit vegyek fel (4), férfidivat (4), stílustippek (4),tiborstiluslapja (4),Facebook (4), divat (4),Instagram (4),stílusblog (4),shopping (3),mit vegyek fel (3),shopping (3),karóra (3),karácsony (3),webshop (3),férfiak (3),digel (3),óra (3),óra (3),színek (3),méretes szabóság (3),megjelenés (3),nyári divat (3),ingek (3),ruha (3),hétfő (3),style (3),stílustanácsadás (3),nadrág (3),meleg (3),cipők (3),színek (3),stílusblog (3),péntek (3), (3),zakók (3),férfi stílus (3),nyár (3), férfi stílus (2),képek (2),nyaralás (2),menstyle (2),mi lesz a divat (2),nadrág (2), férfistílus (2),sportcipő (2),edzőcipő (2), vlog (2),divat blog (2),őszidivat (2),tv (2),munkaruha (2),negyven felett (2),férfi divat blog (2),www.tiborstiluslapja.hu (2),stílustanácsok (2),szemészet (2),férfidivat ing stílus botrány rövid ujjú (2),látás (2),online (2),Budapest (2),mensfashion (2),fashion (2),üzletajánló (2),esküvő (2),digel (2),TSL (2),mensfashion (2),loafer (2),tanácsok (2),férfiékszer (2),szabóság (2),féfridivat (2), tibor stílus lapja (2),sapka (2),férfi divat (2),hideg (2),szürke (2),YouTube (2),tibor stílus lapja (2),stílus blogger (2),stílus blog (2),férfistílus (2),ősz (2),turkáló (2),farmer (2),zokni (2),barna (2),Pink (2),piros (2),hétköznap (2),eső (2),férfi cipő (2),esküvő (2),hétvégi divat (2),fiúk (2),hipszter (2),Friday style (2),póló (2),munkanap (2),órák (2),táskák (2),zakók (2),casual (2),Weekend (2),casual style (2),sztárok (2),casualstyle (2),nyakkendő (2),stílusok (2),vásárlás (2),csokornyakkendő (2),ideális férfi (1),szandál (1),táska (1),új kollekció (1),second hand (1),tabu (1),bag (1),ujjatlan póló (1),nyári megjelenés (1),izomtrikó (1),pinterest (1),hátizsák (1),sporttáska (1),meleg időjárás (1),comfort fit (1),tommy hilfiger (1),ralph lauren (1),suitsupply (1),digel store budapest (1),40 felett (1),thomas breitling (1),mozi sztárok (1),Torrente (1),apák napja (1),slim fit (1),extra slim fit (1),stílustalanság (1),rossz példa (1),politika (1),styleblog (1),casual outfit (1),regular fit (1),mintás zokni (1),fiatalok (1),fiatal férfiak (1),farmeres (1),válaszok (1),kérdések (1),inspirációk (1),digel store budapest (1),outfittipp (1),tiborstílsulapja (1),bakik (1),szabóság (1),méretek (1),amerikai álom (1),sorozatok (1),casual outfit (1),filmek (1),www.tiborstiluslapja.hu (1),chino (1),komment (1),selejtezés (1),ruházat (1),trollok (1),rólatok (1),póló (1),happy (1),napszemüvegek (1),lencsék (1),skinny fit (1),farmer (1),ruhatár (1),Bermuda (1),szabad szemmel (1),éleslátás (1),antidivat (1),piké póló (1),super size (1),big (1),stílustnácsok (1),nagy méret (1),xxl (1),közösségi média (1),algoritmus (1),stílustipp (1),ébredés (1),intasgram (1),szemüveg (1),kotaktlencse (1),szemünkfénye (1),optimum látásjavító lézerközpont (1),ebredes (1),munka (1),lájkvadász (1),kedvelés (1),mozi (1),lézeres szemműtétek (1),optimum szemészeti központ (1),rangsor (1),színes zokni (1),honor8 (1),4skandinavia (1),látásvizsgálat (1),4_skandinavia (1),facebook adatok (1),locsolós (1),húsvét (1),Google Play app (1),dánia (1),jack&jones (1),casual (1),megelőzés (1),glaucoma (1),okos (1),eiffel szalon (1),május (1),nyakkendők (1),ingek (1),menstyle (1),willsoor (1),cotton&silk (1),olaszok (1),tiborstiluslapja (1),hőség (1),fotó Galló (1),bloggervilág (1),pinterest (1),ajánlat (1),stílus-tanácsadás (1),lakodalom (1),esküvők (1),bolt (1),pláza (1),dove (1),fashionblogger (1),vélemény (1),üzlet teszt (1),állásinterjú (1),győzelem (1),győztesek (1),piac (1),ruhadivat (1),tanácsadás (1),internet (1),webshop (1),videó (1),web (1),selfie (1),(1), tavaszi nyári stílusok (1),vallomás (1), önarckép (1),stílushibák (1),trendhim.hu (1), nyakkendő (1), sál (1), díszzsebkendő (1), bloggerélet (1),szakáll (1), (1), cipők (1), makkos cipő (1),nyári stílus (1), divatos férfiak (1), borbély (1), fodrász (1), férfiak (1), bálás ruha (1), turkáló (1), maximillian buchkarest (1), fashion week (1), humor (1),divat show (1), szabóság (1), hanyagság (1),fetis (1),méretvétel (1),hétköznapi stílus (1), casual (1),v kivágású póló (1), v nyakú (1),turi (1), farmernadrág (1), farmer (1), farmer és mellény (1),tramarossa jeans (1),táska (1), férfi táska (1), snassz (1), eltűnő kiegészítők (1),boomer (1), öltözködési tanácsok (1),alapok (1),divat hibák (1), stílus bakik (1), hétköznapi stílus (1), középkorú lettél (1), férfi kézitáskák (1), otthoni munka (1), otthoni stílus (1), maradj otthon (1),homeoffice outfit (1), trendek (1), nyár (1), újragondolt stílus (1), őszi férfidivat (1), őszi divat (1), realitás (1),idézetek (1),divat világa férfidivat stílus elegancia pepita eszterházy kockás (1), valóság (1),stílusálmok (1),rövidnadrág (1), térdnadrág (1), nyári outfitek (1),szabályok (1), stílus kötelmek (1), tudatosság (1), felelősség (1),őszi stílus (1), környezeti válság (1), tragédia (1), stílus irányzatok (1),Amazónia (1), lezser elegancia (1), kényelem (1),borosta (1),férfi ápoltság (1),tsltstyle (1),panasonic borotva (1),viselkedés (1),kütyük (1),tsltyle (1),hétköznapok stílusa (1),leica sofort (1),fotózás (1),tíz százalék (1),kedvezmény kupon (1),1861 pécsi kesztyűmanufaktúra (1),TSL10 (1),hamerli (1),leica budapest (1),influencer (1),pécsi kesztyű (1),mobiltelefon (1),xiaomishop.hu (1),konfekcio (1),negyven felett (1),életvitel (1),fagy (1),tél (1),tsl kollekció (1),ceremónia ruha (1),dzseki (1),ajándék (1),gift (1),eiffel szalon (1),kollekció (1),xiaomi mi A1 (1),party (1),orogo.hu (1),buli (1),év vége (1),ajándék ötletek (1),mobil (1), videa.hu (1), videó (1),pulóver (1),Titem Öltönyüzlet (1),félelmek (1), outfit (1), italy (1),ferfi divat (1), TSL (1), blog (1),kötött ruha (1), szokások (1),Celeb (1), zakó (1), cipő (1),pulóverek (1), ing (1), tslstyle (1),sprezzatura (1),karácsonyi öltözködés (1),suit (1),lézeres szemműtét (1),Tibor Stílus Lapja (1),téli tippek (1),xiaomi (1),kesztyűk (1),tsl10 kód (1),éles látás (1),optimum látásjavító lézerközpont (1), óra divat (1), karóra (1), férfi órák (1), divat órák (1),Színház az egész világ! (1),műtét (1),tibor stílus lapja (1),esküvő kiállítás (1),boat shoe (1),nyakkendőnélkül (1),casual divat (1),hétvégi divat (1),zokni nélkül (1),hármas ajánlás (1),elegancia a hétköznapokon (1),férfiruha (1),téli divat (1),férfi divat blog (1),hipszter (1),botrány (1),tibor stíluslapja (1),James Bond (1),színek és formák (1),stílus hipszterek (1),divat máshogy (1),különcségek (1),konvencio (1),kék (1),válltáska (1),bőr (1),mit vegyek meg (1),hasi tasi (1),nejlonszatyor (1),ami a kabátról tudnod kell (1),Táska (1),férfi táska (1),cipőtrend (1),férfi cipők (1),startup (1),Budapest (1),kergetjük az amerikai álmot (1),style&dirt (1),divatpóló (1),színes cipők (1),pólódivat (1),film (1),Tom Ford (1),party (1),okos óra (1),férfidivat blog (1),alsónemű (1),boxer (1),hipszterek (1),dress me and you (1),fecske (1),kockák (1),rácsok (1),szürke ötven árnyalata (1),burberry (1),szürkeség (1),hétköznapi gondok (1),paul hewitt (1),kockás ingek (1),férfi ing (1),dapper (1),New York (1),hideg (1),sál (1),hajtogatás (1),esős időjárás (1),zsebkendő (1),mozi (1),spectre (1),színes ruhák (1),nagykabát (1),díszzsebkendők (1),nők (1),nők férfi ruhákban (1),mi legyen alul (1),ár (1),DW (1),férfiékszer (1),férfióra (1),őszi divat (1),átmeneti kabát (1),Filmek (1),pride (1),férfias (1),Kémek (1),Terminator (1),menfashion (1),Blogger (1),ügynök (1),nők (1),meleg buszkeseg (1),stílusikonok (1),balaton (1),nyaralunk (1),pitti uomo (1),James Bond (1),sztereotípiák (1),exrtém (1),esztétikum (1),klasszikus értékek (1),presszo (1),cipőápolás (1),júlisu (1),ristretto (1),kávé (1),casualday (1),laza divat (1),cipőmánia (1),nyáridivat (1),strand (1),nem modell (1),kiegészítők (1),gucci (1),valóság (1),hasznos (1),városi divat (1),Helló július (1),hurrá nyaralunk (1),öv (1),gyerek (1),twitter (1),zenész (1),reggelek (1),gyerekdivat (1),esernyő (1),kabát (1),Korosodó férfiak (1),tv sztár (1),magyar férfi (1),anyakomplexus (1),mandzsettagomb (1),férfiingek (1),anyacsakegyvan (1),anyuci pici fia (1),féfri (1),nők és férfiak (1),korai ősz (1),nyári napok (1),Schiffer Miklós (1),nyakkendő nélkül (1),mukaruha (1),fehér (1),nadrágtartó (1),férfiöv (1),kék (1),nyárutó (1),srácok (1),double monk (1),két soros (1),forrónapok (1),kölykök (1),jóslatok (1),bordó (1),propeller (1),kötött holmik (1),pulóver (1),ruha (1),kövérség (1),digel márkaüzlet (1),sulyproblema (1),xxxl (1),dress code (1),kód (1),szabályok (1),dress code (1),anyák napja (1),ballagás (1),olasz divat (1),nadrághossz (1),május (1),édesanyák (1),sztárok (1),anyukák (1),fogyókúra helyett (1),titokzokni (1),nadrágtartó (1),hózenetróger (1),férficipők (1),vasalási trükkök (1),Tiborstíluslapja (1),farmering (1),farmernadrag (1),faros (1),szombat (1),pazarlás (1),hibák (1),ne vedd meg (1),intsagram (1),karóra divat (1),idő (1),pénzkidobás (1),hétfő (1),chino nadrág (1),nyári divat (1),Az enek iskolaja (1),média (1),férficipők (1),műsor (1),stílus tsl tiborstíluslapja tibor stílus hibák stílus tippek férfidivat blog blogger facebook instagram (1),divat diktátor (1),tv2 (1),stylstyle (1),derby (1),oxford (1),rebblog (1),bespoke (1),buzi (1),tasse loafer (1),penny loafer (1),sámfa (1),sneekres (1),stl (1),színes (1),xiaomi (1),kínai kütyü (1),kütyübuzik (1),telefon (1),mobil stílus (1),esküvő férfi szemmel (1),colors (1),idézetek (1),business (1),is kedvel (1),férfidivat elemzés (1),Magyarország szépe (1),mert ő (1),kirakja az origó (1),kedd (1),hátha (1),egy év (1),öltönyösök (1),férfi ruhák (1),hétköznapok (1),hét napjai (1),őszi ruhák (1),téli divat (1),summer (1),ruha vásárlás (1),boltok (1),munkaruha (1),kamaszok (1),este (1),fröccs (1),sapka (1),drága óra (1),luxusóra (1),kamasz divat (1),Naközben (1),mokaszin (1),dzsekik (1),Skagen (1),daniel wellington (1),búcsúbejegyzés (1),zeppelin (1),őszi férfidivat (1),garbó (1),mama kötötte (1),téli férfi divat (1),csá (1),helló (1),kabátok (1),télikabát (1),őszi ballonkabát (1),nemciki (1),makkoscipő (1),zokninélkül (1),férficipő (1),kalap (1),kötött sapka (1),bloggerek (1),hipster (1),téli ruházat (1),könyv (1),Schiffer Miklós (1),cipész (1),mester cipész (1),micottini (1),ékszerek (1),leárazás (1),karkötők (1),magyar férfi (1),fashion (1),kommentek (1),Hank Moody (1),január (1),ékszer készítés (1),egyedi cipők (1),Prada (1),karkötők (1),karácsonyi vásár (1),bóvli (1),panama kalap (1),siltes sapka (1),kemény kalap (1),borsalino (1),gagyi (1),laza szerkók (1),próba vásárlás (1),könnyed (1),öltönyök (1),vásárlás próba (1),internet (1),megbízhatóság (1),botrány (1),stílushibák (1)